Når livet gør ondt

Skamferet af amatør tatovør

24. juni 2013 af Marianne Knudsen
Bethina Juuls tatovering kostede kun 900 kroner, men i dag ville den 34-årige kvinde fra Herlev ønske, at hun havde betalt meget mere for den.
Foto: Gregers Overvad
Foto: Gregers Overvad

I stedet for at gå til en professionel tatovør, der er dyrere, valgte Bethina Juul fra Herlev at få lavet en billigere amatørtatovering på sin arm i en vens kolonihavehus.
Det fortryder hun nu.

Klør voldsomt
Allerede en måned efter tatoveringen, som forestiller Bethinas to børns navne, begyndte armen nemlig at hæve og klø voldsomt. Ligegyldigt hvilken creme, Bethina forsøgte sig med, hjalp det ikke.

Læs også: Kunne ikke holde tårerne tilbage

Stukket for dybt
Faktisk er eneste løsning nu at lade lægerne skrælle adskillige hudlag af hendes underarm af og dermed fjerne nogle af tatoveringens farver. Ifølge Hudklinikken på Bispebjerg Hospital har Bethina nemlig fået en allergisk reaktion over for den røde farve i tatoveringen, ligesom en ultralydsskanning har vist, at tatovøren har stukket alt for dybt med nålen.

Fortryder i dag
- Det er virkelig forfærdeligt, og tatoveringen er blevet rigtig grim, fordi jeg har kløet hul på den. Jeg skulle aldrig have gjort det, siger Bethina, der dengang for halvandet år siden ikke var bekymret for at lægge krop til en amatør-tatovør.

Læs også: Skamferet

Spar penge sammen
- Jeg havde jo set ham tatovere sin kone, og det havde han gjort rigtig godt, siger Bethina.
Men nu er hun kommet på andre tanker og vil gerne advare alle andre fra at opsøge en amatør-tatovør.
- Mit bedste råd er at spare penge nok sammen og gå til en professionel tatovør. Det her er ikke de sparede penge værd, siger Bethina.

Sponsoreret indhold