Når livet gør ondt

Skønhedskur gik galt

7. november 2008 af Redaktionen
Det skulle have været en behandling til forkælelse, men endte helt galt med hævede og rødsprængte øjne for Camilla.

- Da jeg så mig selv i spejlet, tænkte jeg: "Åh nej, ikke mine øjne," fordi jeg var bange for, at det havde skadet mit syn.

Sved under behandlingen
19-årige Camilla Mortensen fra Ringe havde fået et gavekort til en ansigtsbehandling i toårs kærestegave af sin Alexander. Ansigtsbehandlingen inkluderede en farvning af bryn og vipper, men allerede da farven blev lagt på, kunne Camilla mærke, at det begyndte at svie rundt om øjnene. Derfor spurgte hun, om det var normalt, at det skulle føles sådan og fik at vide, at det var det.
- Hen på eftermiddagen begyndte det at brænde og klø i øjnene. Om aftenen blev mine øjenlåg røde, og kløen tog til, fortæller Camilla.

Camillas skønhedsbehandling gik galt

Skulle have oplyst om tidligere allergi
Alexander så både forskrækket og lamslået ud, da han så sin kæreste søndag morgen. Hendes øjne var blodsprængte, røde og hævede, og huden var næsten rødlilla i farven. På Odense Sygehus blev hun undersøgt af en læge, der konstaterede hyper-allergi. Hudplejeklinikken har siden betalt de 495 kr. for gavekortet tilbage og undskyldt mange gange. Men ejeren af klinikken mener dog også, at Camilla skulle have fortalt, at hun tidligere havde haft problemer med nogle hårfarvningsprodukter.
- Jeg håber, at jeg ved at stå frem i en artikel kan advare andre imod at bruge hårfarve. Man skal især passe på, fordi produkterne er så forskellige i deres indhold, fortæller Camilla.

LÆS OGSÅ:

Skamferet

Carolines forvandling

Sponsoreret indhold