Når livet gør ondt

Spist af haj på bryllupsrejse

14. juni 2013 af Louise Søgaard/Foto: Scanpix
Det der skulle have været en romantisk bryllupsrejse blev forvandlet til et mareridt...
Den ulykkelige brud måtte chokeret hjælpes væk
Den ulykkelige brud måtte chokeret hjælpes væk

Det skulle have været deres livs mest romantiske ferie. I stedet forvandlede deres bryllupsrejse sig til et mareridt. Mens den nybagte brud sidste onsdag nød solen på den meget populære strand Brisants de Saint-Gilles på øen Reunion, blev hendes mand angrebet og dræbt af en haj bare 50 meter fra stranden.

Bare få dage før havde parret holdt bryllupsfest i deres hjemby Monteau i Frankrig. Men i stedet for at starte et liv med den mand, hun elskede, må bruden nu vænne sig til et liv som enke.

LÆS OGSÅ: Mette fik en grusom død

Blod i vandet

Den 35-årige nygifte mand havde lejet et surfboard for en dag, mens hans brud blev på stranden for at solbade.

Kort efter opdagede en anden surfer i området en stor mængde blod i vandet og skyndte sig at tilkalde hjælp. 50 meter ude fandt man den nygifte mand bevidstløs og halvt spist. Han havde hajbid på højre hånd, arm og lår, og han kunne ikke genoplives på grund af det store blodtab.

Årets første hajangreb

Da manden blev bjerget i land,
var det allerede for sent. Hajen
havde spist store stykker af hans
højre arm og ben.

Ingen så angrebet, men man mener, der enten er tale om en hvidhaj eller en tyrehaj, da de to arter er kendt for at angribe mennesker og findes i farvandene omkring Reunion.

Sidste år blev i alt 78 mennesker angrebet af hajer verden over - heraf var otte med fatal udgang.

Angrebet er årets første hajangreb på øen. Sidste år mistede en anden surfer sin ene arm, da han blev angrebet ud fra samme strand. Øens myndigheder vil nu forsøge at finde den menneskespisende haj. Imens er badning forbudt-skilte sat op overalt på stranden.

LÆS OGSÅ: Sonja reddede sin mands liv

Sponsoreret indhold