Når livet gør ondt

Stephanie delte gaver ud til de fattige

20. juli 2014 af Kristian Bo Eriksen Foto: Privat
Hun besluttede at bruge noget af sin konfirmationsgave på at hjælpe alle de børn i Filippinerne, der ikke selv har råd til tøj, sko og tandbørster. Stephanie fra Årgang 0 samlede ind til børnene, og nu har hun så været i Filippinerne for at dele de nødvendige gaver ud til de fattige. Og Stephanies tøj var populært. Hun blev bestormet af børn.

-Det var en helt fantastisk dag. Alle, der mødte op, gik derfra med et smil på læben. Glæden nærmest lyser ud af den besked Stephanie, 14, har lagt på Facebooksiden "Doner med hjertet".

Læs også: Takkebrev fra mor til Downs-dreng

-At se børnene blive glade, over de ting de fik, var så dejligt at se. Vi havde købt en masse nyt tøj som vi gav dem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Det tøj, som I har doneret, deler min mormor ud for mig, for vi kunne ikke nå det hele, og jeg ville hellere give dem noget helt nyt tøj, mens jeg var der, skriver Stephanie.

Samlede tøj ind

Stephanie fra tv-serien årgang 0 blev konfirmeret tilbage i maj. Hun havde før det besluttet, at hun ville dele sin glæde med de fattigste børn i Filippinerne. Da hun vidste, at en af hendes gaver ville blive en rejse til Filippinerne for at besøge mormor og morfar, Merly og John, der bor i Filippinerne, besluttede Stephanie at starte en indsamling af brugt tøj, som hun så kunne dele ud under sin rejse.

Læs også: Englands strengeste forældre

Da hun og hendes mor opdagede, hvor dyrt det er at sende tøj så langt ud i verden, startede de også en indsamling for at skaffe penge til transporten. Den var så stor en succes, at der foruden fragten også blev penge til at købe nyt tøj, sko og tandbørster til de børn, der ikke selv har råd til den slags.

Ud i slummen

Og det var de nyindkøbte ting, Stephanie var med til at dele ud på sin konfirmationsrejse.


Stephanie blev bestormet af børn, da hun delte tøj ud i Filippinerne.

-Det brugte tøj, er faktisk slet ikke nået frem endnu. Så det deler min mor ud senere, siger Stephanies mor, Christina Siguenza Bomholt.

-Det brugte tøj skal også dele ud ude i selve slumområdet, og det er måske ikke rigtigt et sted for Stephanie.

Læs også: Overbooking reddede deres liv

Stephanies uddeling af tøj og andet blev en stor succes. Hun blev bestormet af børn, der havde brug for nyt tøj.

Se Stephanie på TV

-Stephanie havde en skøn tur, hvor der også blev tid til at slappe af og nyde det. Det eneste problem, hun havde, var, at det var så varmt, at hun næsten ikke kunne holde det ud. Ellers gik det rigtig fint, siger Christina Siguenza Bomholt.

-Hun havde også en god tur hjem, selvom hun skulle flyve alene. Der var en mellemlanding i Singapore, men med hjælp fra luftfartselskabet gik det hele glat.

Der var et tv-hold med på Stephanies rejse. Så hendes tur til Filippinerne kan ses i den næste sæson af Årgang 0 på TV2 til efteråret.

Sponsoreret indhold