Når livet gør ondt

Stoppede bussen for at hjælpe pige

21. maj 2014 af Mikkel Milsgaard, Foto: Twitter
Buschauffør er blevet folkehelt i Sverige, efter han stoppede bussen og hjalp en lille pige, som sad på fortovet og var ked af det.

Billedet af en buschauffør, som stopper bussen for at trøste en pige, der sidder på fortovet og græder, er i de seneste dage blevet delt på nettet. Ikke bare i Sverige, hvor episoden fandt sted i fredags, men også andre lande. Herunder Danmark. Det hele blev foreviget af 19-årige Emma Gustafsson, som tilfældigvis sad i bussen og så med, da hun kørte fra Vara til Lidköping.

LÆS OGSÅ: Tania blev mobbet ihjel

Lagede billede på Twitter

- Jag blev meget chokeret og glad. Jeg har aldrig set nogen gøre noget lignende. Han var så venlig, og det så ud som om, at pigen fik det bedre, fortæller hun til svenske Expressen.

Billedet, som hun havde taget med sin mobiltelefon, lagde hun kort efter ud på det sociale medie Twitter. Flere svenske medier fangede hurtigt den flotte gestus, og siden er historien eksploderet i delinger på nettet. Svenskerne står kort sagt i kø for at rose den flinke buschauffør.

LÆS OGSÅ: 12-årige Rebecca blev mobbet til selvmord

Mobbet af andre børn

37-årige André Grandin, som chaufføren hedder, er nu pludselig et kendt ansigt i Sverige. Selv var han slet ikke klar over det, før journalisterne pludselig begyndte at ringe. Han troede blot, hun var faldet på cykel, og det ligger til hans natur at hjælpe.

- Det viste sig at være nogle andre børn, som havde drillet hende. De havde sagt nogle onde ord, og hun var generelt trist, så jeg spurgte, om hun boede i nærheden, og om der var nogen, hun kunne ringe til, fortæller han.

Læs hele historien her.

Sponsoreret indhold