Når livet gør ondt

Tabte 50 kilo før bryllup

26. september 2013 af Anders Tystrup. Foto: Gregers Overvad
Efter en svær ungdom med fejldiagnose, overvægt og selvmordsforsøg er Marianne endelig lykkelig. Hun fik nemlig stillet den rigtige diagnose samtidig med, hun fandt den rette mand.

Som ung havde Marianne Lykke Nielsen det så svært, at hun forsøgte at tage sit eget liv. Det endte med et ophold på psykiatrisk afdeling, hvor hun fik stillet diagnosen skizofreni. Behandlingen hjalp hende dog slet ikke. Men så mødte hun Kristian på en datingside på internettet.

Endelig elsket
- Sygdommen skræmte mig ikke. Jeg gik efter det indre, og vægten var derfor ikke et problem, forklarer Kristian. De faldt hurtigt for hinanden, blev kærester og flyttede sammen nogle måneder senere.
Marianne gennemgik efterfølgende mange svære perioder, men i efteråret 2006 fik hun endelig stillet den rigtige diagnose, voksen- ADHD. For første gang hvilede Marianne i sig selv. Hun havde overskud til at tænke tanker om fremtiden og til at komme ud blandt andre mennesker igen.

Lykkelig foran spejlet
I takt med den markante bedring og bryllup i sigte begyndte hun også at tabe sig.
- Jeg tabte mig 50 kilo, og da jeg stod foran spejlet i butikken med kjolen på, troede jeg næsten ikke mine egne øjne. Det var, som om spejlbilledet var en andens. Jeg var lykkelig, forklarer Marianne, som fik det romantiske bryllup, hun altid havde drømt om.

LÆS OGSÅ:

Lykkelig efter fedmeoperation

Hanssons kost dur ikke

Sponsoreret indhold