Når livet gør ondt

Teenager død på ferie i Thailand

18. maj 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privatfoto
Det skulle have været den helt store tur, inden studierne igen kaldte. Den 19-årige teenager havde livet foran sig, da det pludselig sluttede dybt tragisk under en ferie i Thailand.

Nattoget buldrede derudaf. Det var på vej fra Bangkok til strandene på Koh Phangan. Om bord i toget var den 19-årige teenager Matt Lawlor, der glædede sig til at nyde livet med at svømme og feste på det kendte feriested.

Han var altid glad

Men Matt Lawlor nåede aldrig frem til ferieparadiset. Undervejs på togturen, fik Matt lyst til en cigaret og forsøgte at stå ude i den friske luft mellem to togvogne for ikke at genere de andre rejsende med sin røg. Men Matt fik overbalance. Faldt af toget og døde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: 19-årig sagde farvel på Facebook

-Han var altid så glad. Han var på her og nu, forfulgte sine drømme, siger Natalie Alexandra, der var sammen med Matt på turen.

-Han var så nem at omgås, fordi han var så forstående, så sjov, med en tør og vittig måde at være på, siger hun ifølge avisen Hertfordshire Mercury.

Ville opleve verden

Matt Lawson havde taget et sabbatår før han skulle starte på filmskolen Brighton University efter sommerferien. Men først ville han opleve verden.

LÆS OGSÅ: Dræbte sin datters voldtægtsmand (link fjernet)

Matt tog et job som bartender på den lokale pub The Six Templars i Hertford i England for at få råd til sin store rejse.

I januar havde han så endelig sparet så meget op, at han kunne tage af sted. Først rejste Matt rundt i Australien, inden han skulle afslutte sin tur med nogle uger i Thailand.

Ville give sin søn et kæmpeknus

Hele hans familie, hans far Peter, hans mor Deborah, samt han yngre søskende Beth og Christopher så frem til, at Matt skulle komme hjem sidst på måneden.
-Jeg glædede mig sådan til at se min søn. Til at give ham et kæmpe stort far-knus, siger Peter.
Men sådan skulle det ikke være.

LÆS OGSÅ: Aines søn har Downs. Læs hendes gribende brev
-Matt var sådan en kærlig dreng, som også var glad for dyr. Hver gang han ringede til os på Skype, spurgte han efter vores labrador, Kizzie. Jeg skulle altid løfte hunden op til skærmen, så Matt kunne se, at hun havde det godt, siger Matts mor, Deborah, som fortæller, at hun havde planlagt at bage Matts yndlingskage til ham, når han kom hjem - en chokoladekage.

Men der bliver aldrig igen en hyggestund med the og kage for Matt og hans familie.

Sponsoreret indhold