Når livet gør ondt

Thea er forlovet med venindes 17-årige søn

3. marts 2014 af Louise Søgaard, foto: Gregers Overvad
Thea har flere gange været tæt på at opgive forholdet til sin 14 år yngre kæreste, fordi hans mor har bekæmpet det fra start. Men kærligheden imellem de to har overskygget alle forhindringer. Parret har været kærester i halvandet år, og så snart han fylder 18 år, vil de gifte sig. Han har allerede friet.

Hun er 31. Han er 17 og de har været kærester, siden han var 16 år. Fordi han endnu ikke er fyldt 18 år, og hans mor er imod deres forhold, har Thea og hendes kæreste også myndighederne imod sig.

Lever under jorden

Ankestyrelsen har bestemt, at han skal tvangsfjernes fra Thea. Det blev han på Valentines dag. Men han stak af fra de sociale myndigheder og lever nu under jorden. Ude og Hjemme besøgte parret få dage før myndighederne trådte ind og fjernede ham.

-Jeg fylder 18 til august, og så flytter jeg ind hos Thea og børnene. Så er der ikke nogen, som kan bestemme, om vi skal være sammen, og så skal vi giftes. Måske skal vi også have børn. Jeg er sikker på, at vi skal være sammen resten af livet, siger han, da han blev spurgt om, hvad han ønsker sig for sin fremtid.

Forlovet da han var 16 år

Den unge mand har allerede friet til Thea, og parret blev forlovet i oktober 2012. Fordi hans mor har den fulde forældremyndighed og ikke ønsker, at hendes søn skal kunne genkendes, har Ude og Hjemme valgt at sløre hans identitet.

-Jeg blev meget overrasket, da han friede. Jeg anede ikke, at han var så romantisk, og at han gik med den slags tanker, siger Thea der dog ikke betænkte sig. Hun svarede ja med det samme.


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold