Når livet gør ondt

Tjener 300.000 kroner på fødsel

31. juli 2014 af Mikkel Milsgaard, Foto: AOP
Den kontroversielle glamour-model Josie Cunningham har tjent 300.000 kroner, efter hun for nylig annoncerede med billetsalg til fødslen af sin baby.

En gravid model og mor til to har skabt debat i England, efter hun for nylig annoncerede med billetsalg til fødslen af sin baby. Onsdag afslørede 24-årige Josie Cunningham så, at hun allerede havde solgt alle fire billetter. To billetter til ca. 50.000 kroner per stk. og to til ca. 100.000 kroner per stk., hvilket inkluderer retten til at filme og tage fotografier under fødslen.

LÆS OGSÅ: Danmarks yngste mor

Sparepengene brugt

En af de glade købere beskrives som en super-fan af Josie Cunningham.

- Billetterne var udsolgt i løbet af bare 14 minutter, fortæller hun glad og stolt.

Den såkaldte super-fan er 29-årige Paul Mills-Ash. Til engelske Mirror siger han om købet:

- Jeg har fulgt Josies karriere, siden hun første gang blev et kendt ansigt i medierne. Jeg har brugt alle mine sparepenge på at købe en billet til 50.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Offer for mobning blev model

Forsvarer sit valg

- Det er mange penge. Men det er dét værd. Det bliver fedt at fortælle i de følgende år, at jeg var med til fødslen.

Josie Cunningham, som allerede er alenemor til to sønner på 3 og 6, har skabt stor harme og debat i England med den særprægede annonce, men selv forsvarer hun sit valg:

- Det er ikke meget forskelligt fra engelske Channel 4, der jo næsten viser en fødsel hvert evig eneste minut, siger hun.

LÆS OGSÅ: Mor stjal mine penge

Skylder for brystoperation

Til tv-programmet ITV's This Morning fortæller hun om sin beslutning:

- Det er en god måde at betale tilbage på.

Josie Cunningham har tildigere været i mediernes søgelys, fordi hun bl.a. havde fingeret en angstlidelse, og derved havde fået kommunen til at betale for taxikørsel, når hun skulle aflevere børnene om morgenen. Desuden skylder hun penge i forbindelse med en brystforstyrrende operation, hun tidligere har fået foretaget. På statens regning. Operationen skulle give hende bedre muligheder for at arbejde som glamour-model. Men nu betaler hun altså tilbage til staten, siger hun.

LÆS OGSÅ: Mor vil ikke have os

Medieluder

- Desuden er det bedre at tjene sine egne penge end at være på offentlige ydelser, uddyber hun.

Josie Cunningham bliver bl.a. beskyldt for at være en opmærksomhedssøgende medieluder. Desuden kritiseres hun for at drikke og ryge heftigt under graviditeten.

Tidligere på året overvejede hun abort, fordi en graviditet ville ødelægge hendes muligheder for deltagelse i årets udgave af Big Brother. Senere skiftede hun dog mening.

Fødslen vil finde sted til oktober.

Til dagligt ernærer den kontroversielle Josie Cunningham sig som model. Desuden driver hun et datingsite på nettet for mennesker med et udseende over gennemsnittet. Sitet hedder Pull The Pig.

Sponsoreret indhold