Når livet gør ondt

Tvunget til at skrige

9. februar 2014 af Redaktion, foto: XX
20-årige Ida Mathilde fra Århus har været fanget i et vildnis af tvangstanker. I flere år har OCD fulgt hende som en mørk passager. Nogen frygtelig ville ske, hvis hun ikke skreg. Så det gjorde hun tit. Lige indtil hun fik hjælp til at kontrollere sin sygdom.
Ida Mathilde har kæmpet mod tvangshandlinger i hele sit ungdomsliv. Nu har hun lært at kontrollere OCD?en og er klar til et nyt liv i Næstved.
Ida Mathilde har kæmpet mod tvangshandlinger i hele sit ungdomsliv. Nu har hun lært at kontrollere OCD?en og er klar til et nyt liv i Næstved.

Hvorfor gør du det der?

Ida Mathildes seksårige lillesøster var den første der så, at der var noget ved hendes storesøster, der ikke var helt, som det skulle være. Nogle gange begyndte hun at skrige helt uden grund. Andre gange gik hun tre skridt frem. Og tre skridt tilbage. Og hun gjorde det tre gange. Ida Mathildes liv var domineret af sygdommen OCD, der tvang hende til tanker og handlinger, der virkede noget mærkværdige.
Ida Mathilde smiler lidt, når hun skal forklare det.
- Ja, jeg ved godt, at det ser underligt ud. Og jeg forsøgte også at lægge en dæmper på mig selv, når der var andre mennesker til stede. Men tankerne var der. Jeg troede jeg helt bestemt, at min farmor ville dø, hvis jeg ikke skreg. Så jeg var nærmest tvunget til det, fortæller Ida Mathilde.


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold