Når livet gør ondt

Ufødt baby overlever lynnedslag

14. juli 2014 af Nina Sommer Foto: Privat
Kendra Villanueva blev ramt et af et lynnedslag, da hun var højgravid. Mirakuløst overlevede både hun og hendes ufødte barn, men elektriciteten havde alligevel sat sine spor

Hår der står lige op i luften, når det ikke bliver holdt nede af elastikker. Det var en af konsekvenserne for nyfødte Kimberly, efter at hendes mor var blevet ramt af et lyn.

Læs også: Dansker fødte verdens mindste tvillinger

Ulykken skete sidste år, da den højgravide mor, Kendra Villanueva fra New Mexico, stod udenfor og nød synet af fyrværkeriet på Uafhængighedsdagen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Akut kejsersnit

Den nybagte mor beskriver hændelse som, at lynet kom ud af ingenting. Hun blev ramt i øret, og elektriciteten blev ført rundt i kroppen, og til sidst forsvandt den ud af hendes tommelfinger.

Hurtigt blev en ambulance tilkaldt, og selvom Kendra stadig var ved bevidsthed, vidste ambulancefolkene, at der kunne være skader, de endnu ikke kunne se. Hun blev kørt til fødeafdelingen med det samme, hvor der blev foretaget et kejsersnit to uger før terminen.

Lægerne frygtede, at den ufødte pige ikke havde klaret den voldsomme ulykke, men Kimberly skreg, da hun kom til verden. For den nybagte mor var skaderne også kun overfladiske. Blandt andet med et sår på tommelfingeren, hvor elektriciteten forsvandt.

Læs også om lille Olivia, der blev født uden blod

- Der er virkelig nogen, der holder hånden over os, sagde Kendra efterfølgende, da hun fik sin datter i armene.
Den lille pige har dog udover sin særprægede hårpragt stadig problemer med at spise, sidde og fordøje maden.

Sponsoreret indhold