Når livet gør ondt

To unge piger dræbt i trafikulykke

30. juli 2009 af Maria Rasmussen. Arkivfoto: PolFoto
To unge piger på blot 16 og 17 år mistede i går aftes livet i en trafikulykke ved Aalborg. Den 18-årige mandlige fører kørte for stærkt.

En voldsom trafikulykke på Nibevej ved Aalborg i går aftes klokken 20.40 krævede to dødsofre, og en tredje er i livsfare.

Ifølge politiet kom bilen kørende ad Nibevej mod øst, da den 18-årige mandlige fører på grund af for høj fart mistede herredømmet over bilen i en chikane, hvorefter bilen torpederede en bil parkeret i vejsiden.

Alle tre i bilen sad fastklemt. Passagererne - en 16-årig pige og en 17-årig pige, begge fra Aalborg-området - blev dræbt ved ulykken, mens føreren er hårdt kvæstet.

De 18-årige førers tilstand var torsdag morgen meget kritisk. Han ligger på sygehusets traumeafdeling.

- Der er 50 kilometers fartgrænse på stedet. Det står klart, når man ser på ulykkens voldsomhed og øvrige omstændigheder, at der er kørt med for høj hastighed, siger vagtchef Poul Badsberg kort efter midnat til ekstrabladet.dk. - Den unge mand har kun haft kørekort i fire måneder, og han har manglet rutine, da bilen kom ud af kontrol med påkørslen af chikanen i midten af vejen.

Sponsoreret indhold