Når livet gør ondt

Vær sød at klippe mig

29. august 2014 af Morten Nøhr Mortensen, Foto: Privat
Dette velpolstrede dyr af den stolte race Merino er muligvis det får i verden, der har den tykkeste uld. Dyret er formentlig aldrig blevet klippet efter, at det som ungdyr stak af fra en farm på Tasmanien for seks år siden.
Så er det ved at være tid til en klipning. Efter seks år alene i vildmarken har vædderen her verdens formentlig tykkeste uld.
Så er det ved at være tid til en klipning. Efter seks år alene i vildmarken har vædderen her verdens formentlig tykkeste uld.

Det er lidt af en gåde, hvordan dette får har overlevet. For seks år siden stak det af fra sin farm på Tasmanien og siden da har det vandret rundt i højlandet med stadig mere uld på kroppen. Men nu er det slut. Her forleden blev den omvandrende uldtot spottet af en lokal landmand, Peter Hazel, der ganske nemt kunne indfange dyret. På grund af den store mængde uld kunne vædderen kun bevæge sig omtrent som en skildpadde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et meget tungt får

- Og den havde jo faktisk ulden helt ned over øjnene, så det var nemt at snuppe den og løfte den op i ladet på vores bil. Men jeg har aldrig løftet et får, der var så tungt, lyder det fra Peter Hazel, der blev interviewet af australske ABC News.

Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-

Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold