Når livet gør ondt

Verdens mest nuttede billeder

21. november 2013 af Louise Søgaard / foto: Jessica Shyba
Det er næsten ikke til at bære, så nuttede drengen Beau og hvalpen Theo er, når de sammen sover til middag. Deres mor Jessica kan slet ikke lade være med at tage billeder af de to og sætte dem på sin blog Momma´s Gone City. Nederst på siden kan du se et udsnit af hendes mest bedårende fotos.

Hver dag, når drengen Beau på 23 mdr skal have sin eftermiddagslur, kommer familiens nye hvalp Theo på bare otte uger trissende. Den er også træt, og for deres mor og madmor Jessica var det helt naturligt, at lade hvalpen hoppe op i sengen til hendes søn.

-De har det smukkeste venskab, jeg nogensinde har været vidne til. Det får næsten mit hjerte til at eksplodere af lykke, siger mor til tre og en hvalp Jessica Shyba fra Santa Cruz i Californien.

Læs også: Se de nuttede billeder af den gnavne bulldog Harley, der har taget killingen Tigger til sig

Beau og Theo havde leget hele formiddagen, og som de lå der tæt sammen smeltede Jessicas hjerte. Båndet mellem hendes søn og deres hvalp var så rørende. Efter bare en uge, var dreng og hund allerede de bedste venner, og kravlede rundt på gulvet sammen som søskende.

Jessica har to større børn, og familien har aldrig før haft hund. Theo var kun syv uger, da de hentede ham på et hundeinternat. Han var blevet forladt af sin mor og havde ingen søskende. Men i drengen Beau har hvalpen fundet sig både en legekammerat og en at sove op ad. Det samme har Beau, og ingen kan stå for de to.

Sponsoreret indhold