Når livet gør ondt

Vind Ude og Hjemme-cyklen

3. april 2014 af Søren Johannesen, foto: Von Backhaus
Du kan nå det endnu. I samarbejde med kvalitetscykelfirmaet Von Backhaus udlodder vi tre flotte Ude og Hjemme-cykler i forårets herligste konkurrence. Ude og Hjemme-cyklen, som koster 5.999 kr., er den ultimative kvindecykel – designet og skabt til den moderne, danske kvinde.
Sådan ser den ud - og den kan blive din!
Sådan ser den ud - og den kan blive din!

Du kan stadig nå det. Konkurrencen løber indtil på tirsdag den 8. april. Først da trækker vi vinderne af de tre, flotte Ude og Hjemme-cykler og de 6 smarte cykelhjelme fra Von Backhaus.

Cyklerne har hver en værdi af 5.999 kr. og hjelmene 499 kr. Den samlede præmiesum er med andre ord 20.991 kr.

LÆS OGSÅ: God motion til sommer

Alt, du skal gøre, er at sende os en sms.

Gennemtænkte detaljer

Ude og Hjemmecyklen er gennemtænkt ned i alle detaljer, så den præcis rammer den moderne danske kvindes behov. Bl.a. har den en ekstra stor aluminiumskurv, perfekt til f.eks. indkøn, en særlig stelkonstruktion, som giver en behagelig, oprejst kørestilling, ekstra stor støttefod, ekstra konfortabel saddel og meget, meget mere.

Sådan gør du:

Du deltager i konkurrencen om de tre cykler og 6 cykelhjelme ved at svare på følgende spørgsmål via sms:

Ude og Hjemme-cyklen er designet specielt til?

Sms dit svar UHK KVINDER eller UHK MÆND til 1266 senest den 8. april.

Pris for sms-deltagelse: 8 kroner + almindelig trafiktakst. 14 dages fortrydelsesret. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, telefon 7020 7592 (support alle hverdage 13-16). For at deltage skal man være minimum 18 år.

Sponsoreret indhold