Når livet gør ondt

Voldtaget og banket af kæresten

10. april 2014 af Carsten Holst Foto: Jørgen Ploug
I halvandet år levede Sabine Starch med sin kæreste i et voldshelvede, som hun ikke kunne slippe ud af. Hun blev udsat for kvælningsforsøg og voldtægt, inden hendes far gik til politiet. Nu afsoner ekskæresten seks års fængsel for at have ødelagt Sabines liv.
Sabine blev voldtaget af sin kæreste
Sabine blev voldtaget af sin kæreste

Gennem halvandet år var Sabine igennem et kærlighedsdrama, der var tæt på at koste hende livet. Derfor smiler hun gennem tårer og psykiske smerter, når hun fortæller om det triste og mørke kapitel i sit liv, som stadig giver hende mareridt.

Voldtaget og banket

LÆS OGSÅ: Forholdet afhænger af din mand

Sabine blev voldtaget, banket og misbrugt af sin psykopatiske kæreste. Men hun anede ikke, hvordan hun skulle slippe ud af forholdet.

Kæresten forfulgte hende døgnet rundt, hvis hun forsøgte at afslutte forholdet. Sabine havde ikke fred et øjeblik. Den fysiske og psykiske terror mod hende stoppede først, da Sabines far gik til politiet.

Efter faderens indgriben blev Sabines ekskæreste anholdt og sigtet for de uhyggelige overgreb. Ved retten fik han i november 2012 seks års fængsel for blandt andet voldtægt, frihedsberøvelse og vold. Med i strafudmålingen var også lignende overgreb mod en anden, tidligere ekskæreste.

Kæmper for et godt liv

LÆS OGSÅ: Hævn over utro ægtemand

Selv ikke da den dømte var forsvarligt bag lås og slå, fik Sabine fred. Både hun og andre tæt på Sabine modtog breve med grove trusler. Blandt andet skrev den dømte til sine egne forældre, at han ville dræbe dem.

Den 26-årige fynbo afsoner i øjeblikket sin straf i Vestre fængsel, mens Sabrine kæmper for at genfinde fodfæste i tilværelsen. Hun har det psykisk svært, og er stadig sygemeldt.

Nu fortæller hun sin grusomme historie for at hjælpe og advare. Sabine håber, at hun ved at være ærlig over for sig selv og andre kan finde en vej tilbage til et liv uden regelmæssige flashback til alt det grusomme i fortiden.

Tæt på at blive kvalt


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold