Skæbner

Nanna fik kontakt til sin afdøde far

18. oktober 2016 Marianne Knudsen
Morten Mejnecke
Nanna Magaard var 17 år, da hendes far døde af Alzheimer. I årene forinden valgte hun i perioder ikke at besøge sin far, fordi det var for hårdt at se ham være syg. Hun har siden været plaget af dårlig samvittighed, og derfor ønskede hun at få kontakt til sin afdøde far via Ude og Hjemmes clairvoyant Marzcia Techau for at få lettet sit hjerte.
Nanna Magaard fik kontakt til sin afdøde far

Nannas far havde været død i 11 år, før hun besøgte hans gravsted. Og så blev hun endda dybt skuffet. For faderen var begravet i de ukendtes grav, så hun anede ikke engang, hvor hun skulle sætte sine blomster.

Søs Egelind fik en hilsen fra sin afdøde mor

Det er to år siden, og hun har ikke været på kirkegården siden. For det giver ingen mening at sætte sig ved en ukendt grav og tale med den afdøde, synes hun.

Nanna har mange tanker om sin far, og derfor har hun ønsket at få et besøg af Ude og Hjemmes clairvoyant Marzcia Techau i håbet om at få kontakt til ham.

Du var elsket

Og det er ikke svært for clairvoyanten, da hun sidder over for Nanna i lejlighedens lille køkken.

Jane Aamund: Jeg døde to gange for 14 dage siden

Marzcia har intet fået at vide inden mødet, men hun mærker med det samme Nannas far og giver hans budskaber videre.

- Noget af det, der påvirker ham, er følelsen af, at han ikke fik sagt ordentligt farvel til dig. Det er han ked af. At han lukkede mere og mere ned. Du har været til stede, men han ville gerne have haft mulighed for at få sagt farvel og fortalt dig, hvor meget han elskede dig. I har haft en tæt relation, og der er ingen tvivl, om at du var elsket. Men det har været på sådan en usagt måde. Han har været god til at støtte og hjælpe dig. Men når det har gjaldt de her tætte relationer, så har han ikke altid haft lige nemt ved at få sagt de rigtige ting. Det er han virkelig ked af, siger Marzcia Techau.

Et spøgelse kradser Pia til blods

Bebrejder ikke Nanna

Nanna har brug for at vide, om faderen bebrejder hende for ikke at besøge ham i perioder. Sådan var det slet ikke, forsikrer Marzcia.

– Når du tog ham i hånden, så var han der. Ord var ikke vigtige. Der var fysisk kontakt og øjenkontakt. Derigennem strømmede der så megen kommunikation, at den del er helt, som det skal være. Når du har været der, kan jeg kun mærke varme og glæde indeni ham, siger Marzcia.

Puk Elgård: Jeg har set døden

Læs hele Nannas møde med sin afdøde far i Ude og Hjemme nr. 42, der er på gaden onsdag den 19. oktober.

Læsernes overnaturlige oplevelser:

Læsernes overnaturlige oplevelser

Sponsoreret indhold