Skæbner

Nardya har kun en uge at leve i: Mit sidste ønske

18. januar 2017 Anne Kristensen
25-årige Nardya Miller har delt et vigtigt budskab på Instagram, efter at hun har fået besked på, at hun kun har en uge tilbage at leve i.

Nardya Miller fra Brisbane i Australien har lidt af den alvorlige lungesygdom cystisk fibrose hele sit liv, og i 2014 gennemgik hun en dobbelt lungetransplantation i håbet om, at det kunne forbedre hendes liv og overlevelseschancer.

Sådan skulle det desværre ikke gå, for den blot 25-årige Nardya har nu fået den tragiske besked fra lægerne om, at hendes krop er i gang med at afvise de nye lunger - og hun har kun en uge tilbage at leve i.

Cystisk fibrose: Hulubulu-Lotte kæmpede til det sidste

Det fortæller Nardya selv på sin Instragram-profil, hvor hun ifølge The Mirror udtrykker følgende sidste ønske:

- Livet arter sig ikke altid, som man planlægger det. Der er store ting, som jeg aldrig får lov til at opleve, steder jeg aldrig kommer hen, og ting jeg aldrig kommer til at se. Jeg beder derfor alle jer andre om at leve jeres liv fuldt ud, skriver hun.

Et andet vigtigt budskab

Nardyas forlovede, Liam Fitzgerald, fortæller desuden, at et af Nardyas andre store ønsker har været, at alle indser, hvor vigtigt organdonation er. 

- Det er den eneste måde, folk kan få endnu en chance for at leve, siger han.

Ibi Makienok om sin sygdom: Jeg er heldig

Ifølge Nardyas kusine, Tachae Douglas-Miller, ønsker Nardya også, at hendes forlovede ikke skal lide økonomisk og havne i gæld, når hun selv er borte.

Kusinen har derfor startet en indsamling på GoFundMe til samme formål, som har resulteret i næsten 30.000 australske dollars (godt 157.000 kr.) på blot syv dage. 

Sponsoreret indhold