Skæbner

Nu bliver jeg nok gravid

24. marts 2009 af Søren Johannesen. Foto: Morten Mejnecke
Anne-Marie Østersø mener, at Monica kan forvente en familieforøgelse mellem februar og april 2010.

I syv måneder har 31-årige Monica Fris, som er pædagogmedhjælper og makeup-artist og bor med Jesper, 33, i Slagelse, forsøgt at blive gravid.

- Vi skal snart i gang med fertilitetsbehandling nummer tre. Det er noget, jeg tænker på hele tiden. Det fylder virkelig meget i mit liv, og det talte jeg også meget med Anne-Marie Østersø om, inden jeg kom ned i vandet til delfinerne, fortæller Monica, som efter mødet med de elegante dyr nu er overbevist om, at det nok skal lykkes at blive gravid.

- Det var som om, delfinerne gav mig en indre ro. Jeg blev bare helt afslappet, og det tror jeg helt sikkert har en betydning, siger hun.
Det er Anne-Marie Østersø enig i. Hun mener, at Monica kan forvente en familieforøgelse mellem februar og april 2010.

- Du skal nok blive gravid. Det er faktisk derfor, du er kommet med på denne tur. Der er noget, der er faldet på plads inden i dig nu, lyder det fra clairvoyanten.
Monica har svært ved at sige, hvad det største øjeblik var, da hun mødte delfinerne.

- Det var bare det hele. Det var helt vildt dejligt og skønt. Jeg havde det som om, mit syn blev helt rent og frisk. Sådan havde jeg det også indeni. Jeg følte mig helt ren og frisk. Det var fantastisk. Jeg skulle virkelig koncentrere mig for at høre, hvad delfintrænerne sagde. Jeg var bare så ivrigt efter at komme ned i vandet og røre ved delfinerne, siger Monica, som allerede nu er begyndt at overveje endnu en svømmetur med delfiner - denne gang sammen med kæresten Jesper (og måske parrets kommende barn, hvem ved?) i enten Mexico eller USA.

Sponsoreret indhold