Skæbner

Nu er mor og far genforenet

12. oktober 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: All Over
Tv-værten Hans Pilgaard, 51, har mistet sin mor, Bodil Nielsen, 85. Sidste fredag blev hun bisat og den populære tv-vært beskrev sin sorg og sit håb på Facebook. Siden er sympatien strømmet ind.

Hans Pilgaard er kendt for sit smil og sit gode humør, når han er vært på Hvem vil være millionær. Men selvfølgelig indeholder hans liv meget mere end smil og evig glæde. I sommeren 2012 mistede Hans Pilgaard sin far, Kaj Pilgaard Nielsen, 80, og nu har han mistet sin mor, Bodil Nielsen, 85. Aftenen efter bisættelsen beskrev han sine følelser på Facebook sådan her:

Vi smiler ved minderne

-I min lille naive verden er min mor og far nu genforenet.

Der er så mange historier at fortælle, og de lever videre i hjertet, og når jeg genfortæller dem, så kommer jeg både til at smile og grine gennem tårerne.

Som jeg i dag kom til at smile til tonerne af "Den Gamle Pavillon", mens vi bar dig ud….. Den sang, som du før i tiden dansede til på bordet, mens du svingede med skørterne og sang højt……og fik os til at grine.

LÆS OGSÅ: Jeg er smuk - jeg har Downs syndrom

Nu bliver her så stille.

Men vi smiler ved tanken og minderne og alle historierne.

Og jeg smiler ved tanken om, at du og far er genforenet.

Hvil i fred Mor og svigermor!

Smukt, smukt, og det er der mange, der synes. Siden opdateringen er Hans Pilgaards Facebookside blev bestormet af likes og kommentarer, og det har tydeligt hjulpet og berørt Hans Pilgaard.

En ægte følelse af ro og håb

I hvert fald har han sent i går, lørdag, skrevet sin tak på Facebookside:

En sjælden trang til korthed melder sig.... Jeg mangler intet!

En utrolig trang til taknemmelighed melder sig.....jeg takker fra hjertet for de mange varme og kærlige ord og hilsner fra nær og fjern i forbindelse med min mors død. I har virkelig varmet mig og været kærlige. I har trøstet så nænsomt og været så betænksomme.

LÆS OGSÅ: Silas gemte sig og græd
Tak!

En ægte følelse af ro og spirende håb og drømme der tager form.

En rejse er begyndt.

Langt fra hjemmet men helt tæt på hjertet

God weekend derude og herinde og derhjemme!

Kh Hans

Sponsoreret indhold