Skæbner

Nu kan jeg mærke min baby sparke

17. januar 2015 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Jeppe Michael Jensen
-Jeg mærkede de første små bevægelser i går, siger en Camilla Framnes fra De unge Mødre. Hun er gravid, skal føde til sommer, men har haft en noget besværet graviditet med højt blodtryk og bækkenløsning. Men nu glæder hun sig for alvor til sit tredje barn – og det bliver en dreng.

-Mine to store drenge glæder sig til at får en lillebror. Især Sebastian elsker det, siger Camilla Framnes fra De Unge Mødre.

LÆS OGSÅ: Nadja Kaagh på bryllupsrejse

Hun er gravid med sit tredje barn, og skal føde en dreng til juni. I forvejen har hun de to storebrødre, Oliver, 9, og Sebastian, 5. Hendes kæreste, ja, faktisk forlovede, Kevin Larsen, 32, har datteren, Amalie på fem år, fra et tidligere forhold.

-Jeg har haft en lidt besværlig graviditet, siger Camilla Framnes, da vi møder hende til optagelserne på Kanal 4's udsendelse Talkshowet -10 år med De unge Mødre, der bliver vist 3. februar som en optakt til den kommende sæson af De unge Mødre.

Nyforelsket efter 3 år

-Jeg har haft for højt blodtryk og bækkenløsning. Men i går mærkede jeg for første gang min baby i maven, så nu glæder jeg mig rigtig til fødslen, siger Camilla, der har termin 24. juni.

Hun og Kevin har lige været en tur i London. Det har været deres plan længe, og da Camilla havde fødselsdag i august var gaven fra Kevin en billet til Englands hovedstad - og en billet til fodboldkampen mellem Arsenal og Queens Park Rangers.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes er gravid

Arsenal vandt, og det gjorde stemningen under turen lige den tand bedre. Kevin er nemlig glødende Arsenal-fan.

Camilla er også glødende fan. Måske ikke af Arsenal, men af Kevin.

-Det er bare skønt at være nyforelsket selv efter 3 år, siger hun med et stort smil.

Baby-boom

Det har da også længe været planen, at Kevin og Camilla skulle giftes til sommer. Men De planer er udskudt nogen tid. Camille har ikke lyst til at stå brud som højgravid, og vil også gerne komme sig og få sin flotte figur tilbage, inden hun skal i brudekjolen.

LÆS OGSÅ: Fortalte utrolig historie efter 12 år i koma

Camilla havde for øvrigt en helt ny rolle i forbindelse med optagelserne til Talkshowet om De unge Mødre gennem 10 år. Hun modtog alle gæsterne på den røde løber med en mikrofon i hånden og var vært på showet.

-Det var vildt sjovt. Jeg var rigtig glad for at få tilbuddet, siger Camilla.

Camilla Framnes er ikke den eneste fra De unge mødre, der er gravid. Også Christina Startoft, Hannah Melissa og Nadja Dahl venter barn.


Sponsoreret indhold