Numerologi: 10 skarpe til numerologen

Kan man være lykkelig med det forkerte navn? Vi stiller skarpt på numerologien og taler med Annet Kofoed.

Navne, der betyder tal, som betyder energier. Numerologi er ikke sådan lige at forstå. Derfor tog vi fat i numerolog Annet Kofoed, som har arbejdet med numerologi i over tyve år, og fik lov at stille vores mest nysgerrige spørgsmål:

Er der navne, der er helt forkerte til os?
Nej, men der er lærdom i alle energier, og da navne består af energier, kan vores navne være ude af harmoni med hvem, vi er i vores grundenergi.

Hvordan kan det være, vi kan ende med det forkerte navn? Vil forældre ikke automatisk give deres barn det bedste?
"Jo, selvfølgelig vil de det. Men de vælger ud fra deres egne energier, som er anderledes end barnets. Så de navne vi vælger kan være super gode for os selv, men knap så gode for en anden person."

Hvad er det værste, der kan ske, hvis man ikke er udstyret med det rigtige navn?
"Det kan man ikke svare på, men når noget er uharmonisk, går det som regel i stykker, eller spænder ben, eller gør os kede af det. Samtidig har vi alle forskellige opfattelse af hvad der er dårligst eller værst."

Læs også: Drømmetydning: De 10 mest almindelige drømme

Vil du anbefale forældre at rådføre sig med en numerolog inden, de navngiver deres barn?
"Ja, selvfølgelig! For de børn, der starter med et godt numeroskop, kommer nemmere igennem livet, og når man har det godt med sig selv, lærer og lytter man bedre."

Hvad ville du ønske, alle vidste om numerologi?
"Jeg ville ønske, at vi alle vidste, hvad der ligger i vores grundenergi, som er vores fødselsdato, dagen vi er født på, for hvis vi bare ved, hvad andre indeholder af grundenergi, kan vi bedre acceptere forskelligheder."

Hvad er den største misforståelse folk har omkring numerologi?
"At hvis man ændrer navn får man et liv i luksus, bliver berømt, kommer til at ligne Halle Berry, og kan synge som Frank Sinatra, osv. Man glemmer, at man skal leve sit eget liv, og ikke være som nogen anden."

Er der forskellige systemer indenfor numerologi, som forskellige numerologer anvender?
"Ja, desværre er der både det gamle system, som jeg bruger, og så er der et system, der er kommet til meget senere. Det nye er lidt rodet, og der bliver lavet om på det hele tiden. Man kan ikke lave om på den universale energi, og det er derfor, det gamle system virker 100 procent, og det man kalder for det nye numerologi gør ikke."

Læs også: Find dine clairvoyante evner

Er der lavet undersøgelser af numerologiens virkning?
"Nej, desværre. For som nogen siger, hvis du får det godt eller kommer igennem en sygdom eller noget andet sker, kunne det så ikke være sket alligevel?"
 
Kan man blive lykkelig med det numerologisk set forkerte navn?
"Hvad er lykke? For nogen er det at have penge, for andre er det at have en god ægtemand, for andre er det at kunne synge, så hvad er lykke? Men igen, hvis noget er uharmonisk, er der som regel ikke det rigtige ”flow”!"
 
Er der nogen navne, der passer bedre sammen end andre i forhold til parforhold?
"Ja, og her leger lige børn bedst, som man siger. Har den ene et rent numeroskop, sine navne i harmoni i forhold til personens grundenergi, vil det være svært at klare en partner med uharmoniske energier. Det er mange gange det, der sker, når man gifter sig; man tager hans efternavn, som måske er godt for ham, men hvem ved, om det er godt nok for den anden? Og så ændres de energier, vi mødtes med, så vi ser anderledes på hinanden, og derved kan kærligheden forsvinde."

Nysgerrig på det alternative? Prøv en session med én af vores dygtige clairvoyanter

Annet Kofoed har medvirket i utallige danske tv-programmer og har mere end 65 publicerede artikler bag sig. Flere gange har hun med stor nøjagtighed forudsagt vinderne i forskellige sportsgrene, samt politiske op og nedture. Annet har over tyve års erfaring med numerologi.