Skæbner

Ny superkur sætter forbrændingen i vejret

20. januar 2015 af Marianne Knudsen, Foto: Fiona Kirk
Ny superkur sætter gang i din forbrænding, så du i løbet af 14 dage kan forvente et vægttab på 5 kilo. Bag den populære slankekur står den engelske ernæringsekspert Fiona Kirk, der har undersøgt, hvorfor det er altafgørende, at kiloene rasler af med det samme. Få opskrifter, madplan og guide til den populære slankekur i denne uges Ude og Hjemme.

Kuren er enkel og lige til at gå til - og så begynder kiloene simpelthen at rasle af allerede fra dag 1. Fiona Kirks nye superkur sætter nemlig turbo på forbrændingen, hvilket betyder, at man kan forvente et vægttab på 5 kilo på bare 14 dage.

Og det er ifølge den engelske ernæringsekspert meget vigtigt, for når resultaterne er synlige med det samme, er man langt mere motiveret til at fortsætte på kuren.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fiona-kuren er baseret på, at cirka 85% af alle, der går på kur, tager det hele på igen i løbet af 5 år. Mens de resterende 15% formår at holde ønskevægten. Over halvdelen af dem har tabt sig ved at følge en af de mange populære quickkure.

Fiona Kirk er stor tilhænger af kure, der giver et hurtigt vægttab og er uforstående over den negative holdning, som quickkure

- Så længe vi får den næring, som kroppen dagligt har brug og får et sundere helbred, kan jeg ikke se, at der er noget galt med hurtige kure, siger Fiona Kirk.

Hendes kur går da heller ikke ud på hverken kalorietælling eller vejning af maden. Her er det vigtigste at spise mad, der sætter forbrændingen i gang og veksle mellem dage med stivelse og dage uden. Og så er det tilladt at spise chokolade hver eneste dag.

I denne uges blad får du hele guiden til Fiona-kuren, inspirerende opskrifter og madplan.

Sponsoreret indhold