Skæbner

Orangutang kysser gravid kvindes mave

13. januar 2017 Anne Kristensen
Et helt særligt øjeblik opstod forleden i en Zoologisk Have i England, da en orangutang lænede sig frem for at kysse en gravid kvindes mave gennem glasburet.

27-årige Morgain Cole Abbott fra Ipswich i England fik sig en noget større oplevelse, end hun havde forventet, da hun forleden var på besøg i Colchester Zoo.

Her stod hun og betragtede orangutangen Rajang, som sad lige på den anden side af glasburet og viste stor interesse for Morgains højgravide mave.

Orangutang redder uønsket hund

På et tidspunkt begyndte Rajang endda at kærtegne hendes mave gennem glasburet, og da aben pludselig lænede sig frem og gav maven et kys, kunne den rørte Morgain ikke holde tårerne tilbage.

Vil samle ind til orangutanger

Det smukke øjeblik blev fanget på video af Morgains kæreste Liam, og videoen, som parret har lagt på facebook, er siden gået verden rundt. Du kan se den øverst i denne artikel.

- Jeg kunne ikke tro det, da han bøjede sig ned for at kysse min mave. Det var helt utroligt og viste virkelig hans intelligens. Han vidste med det samme, at jeg var gravid, og rettede sin opmærksomhed mod mig, siger Morgain til Daily Mail om oplevelsen.

Sammen med sin kæreste vil Morgain nu starte en indsamling til Orangutan Foundation, som arbejder for at beskytte orangutanger i den vilde natur.

Det er ikke første gang, at orangutangen Rajang kysser en gravid mave. Se selv her

20 myter om barnets køn:

20 myter om barnets køn

Sponsoreret indhold