Skæbner

Overlevede mirakuløst: Fundet efter to dage et bilvrag

23. september 2015 af Joan Andersen. Foto: AP
En 29-årig mor mistede herredømmet over sin bil. Den faldt ned af en bjergside, og hun var fanget. Først to dage senere blev hun fundet i et bilvrag.

Den 29-årige mor Heather Blackwelder kan takke et par på vandretur for sit liv.

Hørte råb om hjælp

Cleo Jackson og hendes kæreste, Spencer Dryden, var på vandretur i American Fork Canyon i Utah i USA. De stoppede op for at tage billeder, da de hørte et råb om hjælp.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Først troede de, at det var børn, der legede i skoven, men råbene om hjælp fortsatte.

Se den rørende video: Synger kærlighedssang til sin døende kone

De kunne ikke umiddelbart høre, hvor stemmen kom fra. Kvindestemmen forsøgte at forklare dem, hvor hun var. Spencer begyndte at kravle ned at den stejle bjergside, og gemt mellem træer og krat fik han øje på et bilvrag.

Han kom helt ned til bilen og fik øje på Heather Blackwelder på førersædet. Hun var ved bevidsthed og kunne fortælle, at hun havde skader på ankler, ryg og håndled.

Heather overlevede i to dage i bilvrag

Den gode samaritaner var chokeret, da han fandt ud af, at Heather havde været fanget i bilen i hele to dage uden mad og drikke eller nogen former for hjælp.

Heather, som er gift og har en lille datter, var kommet kørende på den øde landevej, da hun pludselig mistede herredømmet over sin bil. Den ramte rækværket, som splintrede, og bilen faldt 91 meter ned af bjergsiden. Ingen havde mulighed for at se bilen fra vejen. Det var ret rent tilfælde, at parret på vandretur hørte hende oppe på stien, hvor bilen heller ikke var synlig.

Læs også: To-årig dræbt af stedfar: Hun var en dæmon

Heather var heldig

Mens Spencer havde travlt med at hjælpe Heather, kørte kæresten Cleo til det nærmeste hus for at ringe efter hjælp. Da redderne ankom, blev Heater skåret fri fra vraget og fløjet til det nærmeste hospital. Hun er udenfor livsfare, men har brækket adskillige knogler.

Sheriffen i Utha County, Spencer Cannon, sagde til Deseret News, at Heather var været utrolig heldig, for det er langt fra hver dag, der er mennesker i det øde område, hvor hun kørte galt. Og da hun hverken havde mad eller drikke, var det begrænset, hvor længe hun kunne holde ud.

- Hvis hun ikke var blevet fundet i dag eller dagen efter, så ville hun have været død. Der kunne bogstavelig talt gå år, før hun var blevet fundet, sagde han og tilføjer:

- Bilen ville have været godt rusten, inden hun blev fundet.

Læs også: Jeg troede, min datter var død

Sponsoreret indhold