Pjerrot om sit livs sorg: Jeg elsker hende stadig

Sanne døde fra Kurt Flemming, men han stoppede aldrig med at elske hende.

Hele Danmark kender Pjerrot, men få ved, at den hvide mand elsker en kvinde, som døde fra ham og deres datter Sine for femten år siden. I virkeligheden hedder Pjerrot Kurt Flemming, og før han blev pjerrot levede han sammen med sit livs kærlighed Sanne. 

Mistede Sanne til kræften

Sanne var kun 34 år, da hun døde, og Kurt Flemming stod alene tilbage med sin dengang 13- årige datter, Sine.

– Min verden gik helt i stå. Pludselig kunne jeg slet ikke se nogen fremtid. Faktisk var det sådan, at det var Sanne, der var den stærke, siger Kurt Flemming stille.

 

Du kan læse historien om Sannes kamp og Pjerrots evige kærlighed i Ude og Hjemme nr 15, som udkommer d. 13. april 2016.

– Jeg vil altid bære tabet med mig. Men Sanne har også lært mig, at det gælder om at leve det liv, vi har. At huske at nyde det og være glad, siger Kurt Flemming.

Og det efterlever han selv. Han er lykkelig for sit job som Pjerrot på Bakken og glæder sig til hver eneste forestilling, hver eneste gang han skal trylle, spise ild og hygge sig med børnene til en forestilling.

Du kan cykle med Pjerrot og andre kendte

Pjerrot er med, når magasinet Cykling Planet den 24. april arrangerer motionscykelløbet ”Træd til - CyclingPlanet Forårsløbet”.

Løbet starter og slutter på Bakken, og det afvikles over to distancer. Familieruten på 20 km og motionsruten på 85 km.

Meld dig til cykelløbet mod kræft

– Jeg glæder mig til at cykle sammen med en masse glade børn og voksne, siger Pjerrot, der også glæder sig over, at alle deltagere giver sit bidrag til kampen mod kræft. For cykelløbet er arrangeret i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, og overskuddet fra cykelløbet går til foreningens arbejde med at hjælpe kræftramte og støtte forskningen i sygdommen.

Foruden Pjerrot deltager også Bubber, Claus Elming og cykelrytteren Frank Høj i Træd til – CyclingPlanet Forårsløbet.

Meld dig til løbet HER