Skæbner

Pyha: Forsvundet 17-årig fundet i god behold

21. juli 2016 Anne Kristensen
Foto: Sydøstjyllands Politi
17-årige Maja Lass fra Kolding, som blev efterlyst af politiet i går, er nu fundet i god behold og er genforenet med sin mor.

Sydøstjyllands Politi udsendte onsdag en efterlysning af den 17-årige Maja Lass fra Kolding, da hun havde været forsvundet fra sit hjem siden tirsdag aften.

Hun blev sidst set ved midnatstid ved Dyrhavevej i Kolding, hvor hun bor, og det sidste familien havde hørt fra hende var omkring kl. 06.00 onsdag morgen via hendes Facebook-profil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Endnu en 17-årig forsvundet: Har du set Maja?

- Vi efterlyser hende, da familien er bekymret for hende. Hun var ikke hjemme og sove i nat, men gav så lyd i morges via Facebook. Og det er det sidste, vi har hørt fra hende. Vi har prøvet at finde hende via hendes telefon, men den er lukket, og så har vi set på, om hun har hævet nogle penge i banken. Og det har hun heller ikke. Så vi ved ikke lige, hvor vi skal lede nu. Så derfor beder vi om folks hjælp. Hun har ikke så stor en omgangskreds, men vi håber, nogen kender hendes opholdssted, så vi kan finde hende, sagde vagthavende hos Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt til BT i forbindelse med efterlysningen.

Fundet i god behold

Her til morgen meddeler Sydøstjyllands Politi så via Twitter, at Maja Lass heldigvis er blevet fundet i god behold og genforenet med sin mor:

Emilie er stadig forsvundet

Til gengæld er der desværre endnu ikke spor af den 17-årige Emilie Meng fra Korsør, som har været forsvundet siden den 10. juli.

Omkring kl. 04.00 søndag morgen den 10. juli sagde Emilie Meng farvel til sine veninder efter en bytur. Siden har ingen hørt fra hende. Det sidste glimt af Emilie er fra Korsør Station samme morgen, hvor overvågningsbilleder viser hende gå alene på stationen.

Familien skriver til forsvundne Emilie: Kom hjem!

Den efterfølgende eftersøgning har endnu ikke båret frugt, og politiet er i skrivende stund på bar bund i sagen.

Eftersøgningen af Emilie Meng:

Eftersøgningen af Emilie Meng

Sponsoreret indhold