Reinkarnation: Alle kan foretage sjælerejser!

Regressionsterapi kan både anvendes til bearbejdelse af traumer og bedre selvforståelse, men det er også en helt unik rejseoplevelse i sig selv.

Tidligere liv eller en livlig fantasi? Meningerne er mange, men ligeså er mulighederne. Magasinet Q har talt med regressionsterapeuterne Lisbeth Mailand og Rud Grandt.


Rud Grandt

Begrebet ’ar på sjælen’ får en hel ny betydning med regressionsterapi, og du kan ikke længere regne med, at nye bekendtskaber rent faktisk er nye. Ifølge regressionsterapeuterne Lisbet Mailand og Rud Grandt er dette liv kun ét blandt utallige, og det er ikke helt tilfældigt, at vi er havnet hvor vi er.

”Som sjæl skal vi igennem alle prøvelser. Store som små. Vi skal lære noget nyt i hver inkarnation og tage det med os, og nu har du jo allerede prøvet at være prostitueret i dit tidligere liv, så det behøver du ikke være nervøs for, at du bliver igen,” fortæller Rud Grandt med et glimt i øjet.

Bange for ild – død ved ild?
Traumer og neuroser kan godt være udtryk for noget vi har oplevet i tidligere liv. Er man bange for ild, kan det f.eks. være fordi, man døde i en brand i et tidligere liv. Ved at genopleve fortiden kan man få forståelse for sine problemer eller fobier og derefter bearbejde dem, og regressionen kan på denne måde være del i en selvforståelse.

Det er vidt forskelligt, hvordan sjælerejser opleves. Nogle får oplevelserne i glimt, og andre som en smalfilm med sig selv i hovedrollen. Der er intet fysisk forbundet ved at rejse med sjælen, og hverken død eller smerte vil kunne mærkes, hvad end man bliver skudt, hængt eller tortureret.

Synes du også det alternative er spændende? Prøv en session med én af vores dygtige clairvoyanter

En stor indbildning?
Men hvad betyder det, når man på sin rejse tilbage til 1800-tallets Indien ser en grøn og lilla plasticmåtte, der fungerer som soveunderlag? Det passer på ingen måde ind, og et øjeblik kan man komme helt i tvivl om, hvorvidt det hele bare er én stor indbildning.

”Når vi rejser befinder vi os i reinkarnationslaget af vores bevidsthed, men indimellem sker der dyk ned i vores drømme- og fantasilag, og dette kan resultere i mærkelige oplevelser som bl.a. intercitytog i en ørken for flere tusind år siden eller limousiner til et bryllup i 1300-tallet,” forklarer Rud.


Lisbeth Mailand

Din sjæl fra tidligere
Man skulle tro, at sjælerejser udelukkende er for de personer, der tror på det, men både Rud og Lisbet slår fast, at alle kan rejse med sjælen, og at oplevelsen ofte er meget store hos folk med lave forventninger.

”Når man først er kommet tilbage i tiden, er det ikke længere ’dig’ jeg taler til, men den person din sjæl opholdt sig i det liv, og derfor er det vigtigt, at man er godt mentalt forberedt, men ikke at man nødvendigvis tror på det,” siger Lisbet.

Læs også: Det betyder de 10 mest almindelige drømme

Du har en skytsånd
Regression har ikke nødvendigvis noget med religion at gøre, men alle sjæle er tilknyttet en skytsånd, der fungerer som en åndelig vejleder. Skytsånden og regressionsterapeuten vil i samarbejde hjælpe dig på vej gennem et tidligere liv, og skytsånden vil også kunne være behjælpelig i det nuværende liv. Skytsånden kan opleves på mange måder, ligesom rejsen også kan opleves forskelligt.

De fleste vil opleve, at man gennem rejsen støder på personer man kender i sit nuværende liv. Man ser dem ikke som en tro kopi, men de kan vise sig gennem en følelse eller et billede som man får frem. Disse mennesker er en del af ens sjælefamilie, og netop dette kan give en behagelig vished om, at man aldrig siger helt farvel når en god ven eller et familiemedlem dør.

Hør mere:

Rud Grandt
Kalundborg
www.rudgrandt.dk

”På rejse med sjælen”  af Rud Grandt.
Pris: 198 kr.

Lisbet Mailand laver ikke længere regressioner men kun hypno- og psykoterapi.
Svendborg
www.mail-and.dk

Læs også: Gitte troede hun var prinsesse i tidligere liv - men det var hun slet ikke