Skæbner

Reinkarnation og regression

18. september 2015 af Gitte Holm, Foto: Colourbox
Regressionsterapi er en rejse tilbage i nuværende eller tidligere liv, som enten kan bruges terapeutisk eller som ren oplevelse.
Hvad er reinkarnation?

Hvad sker der, hvis du får foretaget en regression?

Terapeuten vil tælle dig ned i en tilstand, hvor du er halvt vågen og halvt sover. Du er ikke i trance men ved fuld bevidsthed, og kan til enhver tid sige fra over for det du oplever. Her vil du visualisere et sted, hvor du skal møde din skytsånd, og efter mødet vil du blive ført tilbage til et tidligere liv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se dig selv som 15 år
Man starter som regel med at se sig selv omkring 15-års alderen. Du kan her afgøre, om du er en kvinde eller mand, hvor i verden du befinder dig, hvor gammel du bliver og hvilket årstal du befinder dig i.

Senere rykkes du frem til dit voksenliv, og til sidst rykkes du frem til din død. Der er på intet tidspunkt nogen fysisk smerte forbundet med oplevelserne, da det ikke er kroppen, men sjælen som oplever, men man kan blive følelsesmæssigt påvirket.

Er du nysgerrig på det alternative? Prøv en session hos en af vores dygtige clairvoyanter

Ud af kroppen oplevelse
Til sidst vil du se dig selv og dit liv med et astralt syn, hvilket er en slags ’ud af kroppen’ oplevelse, og du vil få mulighed for at se, om der er personer, du genkender. Du afslutter med at få svar på, om du fik udført din opgave i dette liv, og terapeuten hjælper dig derefter tilbage til normal tilstand.

Sørg for at få det optaget
Hele seancen kan man bede om at få optaget, og det er meget vigtigt, at du ikke analyserer undervejs, men i stedet bare oplever og fortæller. Dette gælder alle alternative behandlinger. Sidenhen kan du undersøge historiske data, og besøge det sted du kommer fra, hvis du ønsker dokumentation.

Vær opmærksom på, at regressionsterapeuten kun er der for at guide dig igennem liv, og at det kun er dig der oplever noget.

Læs også: Gitte troede hun var prinsesse - det var hun ikke

Her kan du finde en regressionterapeut nær dig:

Annelise Stourup
Nyrup og København
www.hjertetsvej.dk

Rud Grandt
Kalundborg
www.rudgrandt.dk

Mona Lindell
Frederiksberg
www.monalindell.dk

Lisbeth Didrichsen
Frederiksværk
www.englestedet.dk

Læs også: Dreng kunne huske tidligere liv - og kunne fortælle detaljeret

Sponsoreret indhold