Skæbner

Sabrina og Peter er i familie – nu skal de giftes

17. juni 2016 Anne Kristensen
Foto: Facebook
Sabrina og Peter Paulmann er allerede i familie med hinanden, inden de i næste måned siger ja til hinanden ved deres bryllup.

Peter Paulmann faldt for Sabrina Paulmann ved en familiefest tilbage i 2007:

- Hold da op. Det var et stykke tid siden, jeg sidst havde set hende, og pludselig var det som om, jeg så hende for første gang. Hun var blevet 18 år, voksen og smuk, og jeg fik fornemmelse af, at hun var noget helt særligt, fortæller Peter Paulmann til bt.dk.

Han er otte år ældre end Sabrina, deres bedsteforældre er fætter og kusine til hinanden, og de har også altid selv kaldt hinanden for fætter og kusine – og har også opfattet hinanden som dette.

Bryllup på rekordtid

Derfor synes Sabrina også først, at det var mærkeligt, da Peter med egne ord ’lagde en føler ud’ og inviterede hende i byen efter familiefesten. Hun sagde nej til invitationen, og Peter prøvede herefter at få Sabrina ud af hovedet.

Valgte forsigtig indgangsvinkel

Men da han tre år senere var på familieferie i Grækenland, hvor Sabrina havde sommerjob som rejseleder, kunne han ikke længere lægge låg på sine følelser.

- Jeg fik et sug i maven, da jeg så hende i lufthavnen. Denne gang valgte jeg dog en lidt mere forsigtig indgangsvinkel, og vi brugte meget tid sammen med familien, uden at der skete mere. Jeg vidste, at jeg ville Sabrina. Også allerede inden, vi kyssede første gang. I mine øjne var hun helt igennem fantastisk – en, jeg kunne se mig selv sammen med resten af livet, siger Peter Paulmann.

Efter sommeren i Grækenland mødtes Sabrina og Peter atter til en fælles familiefest, og her spurgte Peter igen, om hun ville med i byen. Denne gang sagde hun ja. For det viste sig, at Sabrina også havde forelsket sig i Peter:

- Vi kyssede hele natten. Det var helt fantastisk, siger hun.

Bange for andres reaktion

De var dog bekymrede for at fortælle andre om deres forelskelse:

- Vi var bange for, hvordan folk ville reagere. At det ikke ville være socialt acceptabelt, og at man ville se skævt til os, fordi vi er i familie. I starten var det lidt spændende at holde det hemmeligt, for det var forbudt. Men hurtigt kunne vi godt se, at det ville blive til mere end bare end flirt, og så var det ikke særligt sjovt at skulle skjule det, siger Peter.

Anita var utro til sit bryllup

Spurgte radioprogram til råds

Derfor foreslog Peter i 2010, at de spurgte kendispanelet i radioprogrammet Mads & Monopolet til råds. Og dagens gæster i panelet var enige om, at Peter og Sabrina skulle satse på kærligheden og stå ved den:

- Det var dejligt at høre, at de bakkede os op. Det gav os ligesom et skub i den rigtige retning, siger Sabrina, hvis forældre også hørte radioprogrammet og gættede på, at der netop var tale om Peter og Sabrina.

Hendes forældre skrev ind til programmet og ønskede tillykke, og med denne opbakning i bagagen valgte Sabrina og Peter at gøre deres forhold offentligt.

- Det var en kæmpe lettelse at få det sagt. Vi fik bekræftet, at alle bare vil os det bedste, uanset at vi er i familie. Derfra var det slut med løgnehistorier, så var det bare os to, siger Sabrina.

Bryllup med hele familien

Den 11. september 2015 – præcis fem år efter parrets første kys – friede Peter til Sabrina, efter at han først havde spurgt hendes far om tilladelse.

Og snart – den 30. juli i år – skal parret altså giftes i Holmens Kirke i København. 73 gæster kommer til brylluppet, og de fleste er naturligvis fra deres fælles familie.

Se billederne fra Nadja Kaaghs romantiske bryllup:

Se billederne fra Nadja Kaaghs romantiske bryllup

Sponsoreret indhold