Skæbner

Saras søn dræbt af sin far

29. august 2016 Nina Sommer
Morten Mejnecke
Sara havde skiftet byturene ud med hjemmehygge, da hendes elskede søn Nord kom til verden. En livsglad dreng, der altid havde et smil på læben, og som sjældent sad stille. Men en dag fik Sara en bekymrende sms fra sin ekskæreste, og da hun ankom til hans lejlighed, blev hun mødt af et forfærdeligt syn.

Sara løber ind i lejligheden og ænser ikke den seddel, der hænger på døren. En seddel, der beskriver hvilket mareridt, der venter hende, og som for altid vil ændre hendes liv. Med pulsen bankende under blusen løber hun op ad trapperne til soveværelset, og på sengen bliver hun mødt af et forfærdeligt syn. 

LÆS OGSÅ: 6-årig fandt sin mor myrdet

Nord ligger på sengen. Helt stille. Bleg. Benene falder sammen under hende, og skriget fylder hele rummet. Sammen med sin lillebror prøver hun at få liv i den lille dreng. Han puster, og Sara trykker på den lille brystkasse. Små lyde kommer fra den lille mund, og da han kaster op, tændes et spinkelt håb. Men kroppen bevæger sig ikke.

 

– Jeg tog ham op i favnen og aede ham over håret. Jeg ville bare mærke ham, og jeg overvejede at låse mig selv ind og sætte mig over i et hjørne med ham. Jeg vidste, at der snart kom nogen og ville tage ham fra mig, men jeg ville bare have ham hos mig. Bare lidt endnu, men min bror og jeg fortsatte med førstehjælp, indtil redderne tog over, fortæller 33-årige Sara Kastrup Thane. 

LÆS OGSÅ: Barnepige myrdede børnene

Ambulanceredderne har taget Nord ud af hendes arme, og hun bliver ført ud af lejligheden. Sara finder sig selv siddende ude på trappen, foran lejligheden. Med hovedet mellem knæene og hænderne foldet stramt om ørerne, så ingen lyd kan sive ind. Hun vil ikke høre det, for det kan ikke være sandt. 

 

Ud ad øjenkrogen kan hun se en politimand nærme sig. Hun strammer grebet om ørerne, og han bliver nødt til at tvinge hendes hænder væk. Hans øjne er våde, og da han bevæger læberne, kommer de ord, som hun aldrig glemmer.

 LÆS OGSÅ: Jeg fik min far tilbage

– Jeg er virkelig ked af at fortælle dig det her, men din søn er død. 

 

LÆS RESTEN AF DEN HJERTESKÆRENDE HISTORIE I UDE OG HJEMME.  BLADET UDKOMMER DEN 31. AUGUST

 

Sponsoreret indhold