Skæbner

Se de pædofiles hemmelige symboler

27. april 2016 Nina Sommer
FBI
Hvad der ligner uskyldige figurer på nettet er nu blevet afsløret som et hemmeligt sprog mellem pædofile

Det er nu blevet afsløret af den amerikanske efterretningstjeneste, FBI.

De forskellige symboler afslører, hvilke præferencer de pædofile har, og på den måde kan de dele deres informationer og lyster med andre pædofile på nettet. Indtil videre har FBI opdaget fem forskellige symboler, hvor af de ene symbol er lavet for at fremme de pædofiles sag. Nemlig deres ret til at have sex med børn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Min far misbrugte mig hver tirsdag

Efterforskere fra FBI’s cyber-enhed opdagede de første symbolkoder tilbage i 2007. De blev derefter sendt ud til landets politikredse, og som årene er gået, er de skræmmende symboler blevet fundet på alt fra smykker til legetøj.

Blandt andet blev en amerikansk mor forfærdet, da hun kom hjem med en lyserød legetøjsbil til sin toårige datter. Hun lagde mærke til et hjerte, hvor der var et hjerte indeni, og da hun slog symbolet op på nettet, fandt hun ud af, at det var et pædofilt symbol.

LÆS OGSÅ: Kenny reddede mit liv

- Jeg var i chok, og jeg blev fysisk syg, da jeg fandt ud af, at det var et pædofilt symbol. Jeg købte legetøjet til min to-årige pige. Bilen er jo lavet specifikt til piger, forklarer moren.

Symbolet betyder, at barnet er udset til at blive byttet væk for sex. Legetøjet blev efterfølgende trukket tilbage, og der blev igangsat en undersøgelse af, om symbolet bevidst var trykt på legetøjet.

Her er de symboler som politiet indtil videre har lokaliseret

FBI

Dette symbol viser, at voksne foretrækker drenge.

FBI

Dette symbol viser, at voksne foretrækker yngre drenge.

FBI

Dette symbol indikerer, at voksne foretrækker yngre piger

FBI

Det symbol indikerer, at pædofile foretrækker begge køn

FBI

Dette symbol bliver brugt til at fremme de pædofiles sag. Nemlig at det ikke burde være kriminelt at være sammen med børn.

Sponsoreret indhold