Skæbner

Se mine fantastiske kostumer

1. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privat/Reddit
Jake Scheel på bare 6 år, er ude af stand til at gå, tale eller spise selv. Men han skal have en sjov halloween ligesom alle andre børn. Derfor har hans bonusfar, Andy Gregory, de sidste tre år lavet nogle fantastiske halloween-kostumer til ham.

-Vi har oplevet hårde tider, mange udfordringer og ting, vi bare må igennem. Men det er utroligt, hvor meget støtte vi får, siger en grådkvalt mor til seks-årige Jake Scheel i et interview med USA Today.

LÆS OGSÅ: Progeriapige: Forfulgt af min lærer

Jake fik en blødning i hjernen kort efter sin fødsel for seks år siden, og kan derfor hverken tale eller spise selv.

Men hans stedfar, Andy Gregory, synes, han skal have en mindst lige så god halloween som alle andre børn. Derfor har han de sidste tre år bygget nogle fantastiske kostumer til Jake.

Jeg vil øge forståelsen

Først et sørøverskib, sidste år en brandbil - med lys i lygterne, selvfølge - og i år en tank med røg ud af kanonløbet.

-Jeg gør ikke det her, for at blive udråbt til verdens bedste far eller årets bedste far. Jeg gør det for at Jake kan få nogle venner og for at øge forståelsen for børn i kørestol. Der er mange børn, der ikke kan lide at gå hen til et barn i kørestol, siger Andy.

LÆS OGSÅ: Dorthe Kollo valgte sit ufødte barn fra

Men det er svært for de andre børn at holde sig væk, når Jake har så spændende kostumer omkirng sin kørestol.

De ønsker sig Jakes kostumer

-For en gangs skyld er det ikke Jake, der bare ønsker at løbe rundt ligesom de andre børn. Det er de andre, der ønsker sig Jakes halloween-kostumer, siger Jakes mor.

Jake og hans mor og bonusfar bor i Fort Collins i Colorado, og efter Andy begyndte at vise billeder af sine halloween-værker på netværket Reddit, blev de kendte over hele USA. Nu breder kendskabet sig over hele verden.

Du kan se interviewet med Jakes forældre på YouTube:

Sponsoreret indhold