Skæbner

SE VIDEO: Far forskrækker datter

15. september 2014 af Søren Johannesen, foto: YouTube
En lille pige, der leger bøh-tit-tit med sin far, får sit livs chok, da farmand pludselig dukker frem uden sit skæg. Se den søde – men også lidt onde – video her.
Den lille pige nyder at lege bøh-tit-tit med sin far - lige indtil ...
Den lille pige nyder at lege bøh-tit-tit med sin far - lige indtil ...

Bradley Bailey fra USA havde et stort, flot fuldskæg. Men da han forleden besluttede at barbere det af, tænkte han, at han samtidig kunne lave lidt sjov med sin lille datter.

Mens Bradleys kone filmede, legede far og datter peek-a-boo (bøh-tit-tit) med et håndklæde. På filmen ser man, hvordan den lille pige griner hjerteligt, hver gang farmand dukker frem fra håndklædet.

LÆS OGSÅ: Redder 2-årig fra havnens dyb

Lige indtil far rejser sig og går et øjeblik.

Hvad den lille pige ikke ved, er, at Bradley går ud for at barbere sit skæg af - hun kan heller ikke se det, for da han vender tilbage, er han pænt tildækket af det hvide håndklæde, klar til endnu en omgang bøh-tit-tit.

Far fortryder ikke

I det øjeblik hun får øje på sin fars nybarberede ansigt, får hun et chok. Med åben mund stirrer hun på ham, indtil hun bryder i gråd.

Bradley og hans kone forsøger at trøste hende, men den lille pige er dybt ulykkelig. Hun kan tydeligvis slet ikke forstå, at manden under håndklædet rent faktisk er hendes far.

LÆS OGSÅ: Dræbte 43 hunde af hævn

Siden Bradley Bailey lagde filmen på YouTube den 11. september har flere skrevet til ham, at de synes, at hans stunt er direkte ondt mod den lille pige.

Det ryster Bradley dog, ifølge den engelske avis Daily Mail, kun på hovedet af. Det eneste, han fortryder, er, at hans kone filmede optrinnet på højkant med telefonen!

Sponsoreret indhold