Skæbner

SE VIDEO: Her er mit lille mirakel

28. september 2015 Morten Nøhr Mortensen
35-årig Daniella har været helt dernede, hvor alt er sort og livet tomt. Men det var her midt i håbløsheden, at hun fandt livsgnisten igen. Og nu er miraklet sket. Hun er blevet mor. Noget hun aldrig tidligere har turdet drømme om.

Daniella Kop Damkjær fra Esbjerg har et ar på venstre håndled, der for altid vil minde hende om, hvor sort og meningsløst livet kan være. Men i sin favn har hun også det lille mirakel, der for altid har fået hendes tanker langt væk fra de forfærdelige dage, hvor hun var ved at tage livet af sig selv. Daniella er blevet mor. Og det har givet hende det indhold i livet, hun manglede tidligere.

LÆS OGSÅ: 28-årig mor skal henrettes

- Jeg er både stolt og glad. Det er stort at bliver mor. Og selvom jeg havde frygtet, at det kunne blive for voldsom en belastning for mig, så føler jeg mig bare så meget ovenpå. Det har virkelige givet mit liv indhold, at den lille fyr er kommet til, fortæller Daniella med den kun uger gamle Jamie på armen.

Fik skizofreni

Daniella har en diagnose på den meget alvorlige pyskiske sygdom skizofreni. En sygdom som i mange tilfælde invaliderer de ramte og nogen gange presser dem ud i selvmordsforsøg. Sådan var det også for Daniella. Men det lykkedes hende at vende de negative tanker til noget konstruktivt. Først skulle hun dog helt ned at ramme klippebunden.

Læs hele historien i Ude og Hjemme, der udkommer onsdag den 30. september 2015.

Sponsoreret indhold