Skæbner

SE VIDEO: Michelle fik hjælp i sorgens stund

5. marts 2015 Morten Nøhr Mortensen
Youtube
For Michelle var det næsten ikke til at se en vej frem. Hun havde mistet sin 19-årige søn Blaine. Og midt i sorgen begyndte regningerne at hobe sig op. Det var efterhånden mere end den lille familien i Australien kunne klare. Men så gjorde hendes datter Crystal noget, der hjalp i den svære tid.
Michelles datter Crystal overraskede sin mor i sorgens stund. Via en radioudsendelse fik hun tiltrængt hjælp. Reaktionen er rørende.
Michelles datter Crystal overraskede sin mor i sorgens stund. Via en radioudsendelse fik hun tiltrængt hjælp. Reaktionen er rørende.

Se videoen, hvor den australske pige Crystal overrasker sin mor Michelle, da hun via radioudsendelsen i bilen får at vide, at der er samlet ind til hende, så hun kan betale sine regninger og også få gjort reparationer af sit hus færdig.

Michelle er rørt til tårer – ligesom datteren Crystal og hendes to andre børn Jessica og Tom på bagsædet.

Døde på job

- Michelle! Vi ved, at du står i en situation, som ingen forældre burde opleve. Du har mistet din skønne 19-årige dreng Blaine. Det er sket for ganske nyligt i december sidste år. Din verden blev vendt på hovedet, da du fandt ud af, at din søn var involveret i en arbejdsulykke, lyder det fra radioværten, mens Michelle i bilen har mere end svært ved at holde tårerne tilbage.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi ved, at han var en dreng, der elskede sin familien og sin kæreste Victoria og ikke mindst dig Michelle. Vi ved, at du har haft meget svært ved at klare den situation, du står i. Og vi ved, at du er nødt til at starte på arbejde igen, selvom du ikke er klar til det.

Radioværten kunne herefter fortælle, at der er blevet samlet ind, så Michelles husleje var dækket ind det næste halve år.

LÆS OGSÅ: Han reddede 669 børn

- Så har du tid til at sørge ordentlig over din søn, lød det.

- Og vi vil også give dig 5.000 dollars (ca. 25.000 kroner -red.), så du kan få lavet de forbedringer på huset, som du mangler, sagde den kvindelige radiovært, der også var tydeligt berørt.

Michelle havde svært ved at forstå, hvad der skete.

- Tak. Jeg kan slet ikke forstå det. Det er så vidunderligt. Tak igen, lød det fra den nu grædende Michelle.

Sponsoreret indhold