Skæbner

Sines mand fik barn med en anden

22. juni 2015 Carsten Holst
Da Sine og Christian Skibsted fik problemer i ægteskabet, flyttede han sammen med en anden kvinde. Da krisen var forbi, og Christian kom hjem igen, havde han fået et barn med den anden kvinde. Men Sine tilgav sin mand, og parrets ægteskab er nu bedre end nogen sinde.
Sine og Christian har igen fundet lykken
Sine og Christian har igen fundet lykken

Lørdag den 26. august 2000 blev Sine og Christian Skibsted gift i Sdr. Hygum kirke i Sønderjylland. Med ved brylluppet var parrets tre små børn. Sine og Christian lovede hinanden, at de vil følges ad i med- og modgang gennem ægteskabet. På det tidspunkt anede de ikke, at løftet allerede to år efter ville blive sat på en alvorlig prøve.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da der gik knas i ægteskabet flyttede de fra hinanden. Mens de stadig var gift, flyttede Christian sammen med en anden kvinde. Sines kærlighed til ægtefællen var imidlertid så stor, at hun tog imod Christian med åbne arme, da han igen ville flytte hjem. Problemet var bare, at mens Sine havde passet børn og hjem, var Christian blevet far til endnu et barn.

- Sammen med kærlighed er tilgivelse det smukkeste, der findes mellem to ægtefæller. Jeg kunne have ønsket, at Christian havde brugt vores lille ”tænkepause” til noget andet, end at sætte et barn i verden. Vi var jo stadig gift. Men jeg vil aldrig bebrejdet ham noget som helst, siger Sine Skibsted.

I Ude og Hjemme læste den 43-årige sønderjyske mor artikelen om Laila Dahl, 46, der ikke kunne leve med sin mands utroskab. Lailas ægtefælle fik et barn med en anden, og det tilgav hun ham ikke. Men Sine Skibsteds livsfilosofi er, at hvis man elsker hinanden højt, må man finde en løsning på problemer i ægteskabet. Også selv om problemerne er udløst af, at ægtefællen har fået barn med en anden.

Sine og Christian har kendt hinanden i 24 år, og de har været gift i de 15. Parret har børnene Bettina, 23, Diana, 20, og George, 15, og ægteskabet har ikke altid været en dans på roser. Året efter, at Christian vendte hjem til familien med nyheden om, at han var blevet far for fjerde gang, blev Sine gravid. Maria blev født den 1. december 2003 på Haderslev sygehus, men hun levede kun en halv time.

Maria blev født med navlestrengen om halsen, og der stødte en lang række komplikationer til i forbindelse med fødslen. Sine lå stadig i koma, da Christian fik meddelelsen om, at datteren ikke ville overleve. Han skulle alene tage stilling til, om han ville have Maria døbt. Kort efter dåben vågnede Sine op til meddelelsen om, at hun havde mistet sin datter.

- Oplevelsen tog hårdt på mig. Jeg var sygemeldt fra mit job som køkkenassistent i to år. Men Christian viste i den vanskelige periode, at han er en god og kærlig ægtemand. Jeg valgte rigtigt, da jeg tog ham tilbage. Vores ægteskab har aldrig været bedre end nu, siger Sine Skibsted.

Hun understreger, at man ved brylluppet ikke bliver lovet, at ægteskabet skal være uden problemer. Men det er en pligt at kæmpe for kærligheden, når man har lovet hinanden evig troskab, specielt når man har fået børn sammen. Parret kan stadig have op- og nedture, og de kan også skændes. Men selv i ophidsede øjeblikke kunne Sine ikke drømme om at bebrejde Christian, at han satte et barn i verden med hendes vielsesring på fingeren.

- Man kan ikke tilgive halvt. Det er enten eller. Da jeg besluttede at fortsætte ægteskabet med Christian, gik jeg 100 procent ind for det. Han skal ikke gå og frygte, at jeg pludselig bebrejder ham noget, siger Sine.

- Det var ikke sjovt at fortælle Sine, at jeg havde brugt ”tænkepausen” til at få et barn med en anden. Jeg frygtede, at hun ville reagere anderledes, og jeg vil jeg altid være taknemmelig for Sines tilgivelse og kærlighed. Jeg kunne ikke have fået en bedre kone end Sine, siger Christian Skibsted.

Sponsoreret indhold