Skæbner

Skolepige begik selvmord ved en fejl – ville skræmme forældre

12. januar 2016 Søren Johannesen
En frygtelig tragedie har ramt en familie i Liverpool i England. Da familiens 13-årige datter fik stuearrest, blev hun så vred, at hun besluttede at give sin forældre en lærestreg. Men noget gik galt. Da pigens far fandt hende på værelset, var det for sent. Den unge pige blev kort efter erklæret død på hospitalet.

Mange forældre til teenagere har prøvet det. En forholdsvis lille konflikt blusser op, og pludselig eksploderer det hele i raseri, råben og skrigen.

Sådan er det – desværre – nogle gange med teenagere. De har følelserne udenpå kroppen og siger og gør ofte uoverlagte ting, som de bagefter fortryder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stuearrest udløste raseri

Men 13-årige Frankie Cushion fra Liverpool i England nåede aldrig at fortryde. Hendes raserianfald – og ønske om at såre sine forældre, fordi de havde givet hende stuearrest – fik fatale konsekvenser.

Frankie, som havde indlæringsproblemer og muligvis også led af autisme, tog sit liv den 19. august i fjor.

LÆS OGSÅ: Mobning førte 12-årig pige til selvmord

Selvmordet rystede hele lokalsamfundet – ikke mindst pigens ulykkelige forældre, Colleen og Paul, som siden den tragiske dag har nægtet at tro på, at deres elskede datter virkelig ønskede at dø.

Og nu har de fået eksperternes ord for, at de har ret.

En meget tragisk ulykke

Retsmedicinere og specialister har undersøgt sagen, og konklusionen, som netop er blevet offentliggjort, er, at det er højst usandsynligt, at Frankie vitterligt ønskede at tage sit eget liv.

– Jeg konkluderer, at dette efter al sandsynlighed var resultatet af en meget tragisk ulykke, udtaler retsmediciner Anita Bhardwaj til avisen Daily Mail.

Frankie blev fundet på sit værelse af sin far den 19. august i fjor, da han kom hjem fra arbejde omkring kl. 17.30. Hun var bevidstløs, og Paul forsøgte febrilsk at genoplive hende. Kort efter blev den livløse pige kørt til Alder Hey Children’s Hospital, hvor hun blev erklæret død.

Hun ville skræmme os

Forældrene var knust. Colleen fortalte politiet, at Frankie havde haft problemer med sin opførsel i et par år, og at hun netop havde fået stuearrest, fordi hun ikke var kommet hjem til aftalt tid, skriver Daily Mail.

– Jeg tror, hun ønskede at skræmme os. Hun har ikke været klar over konsekvenserne af sine handlinger. Hun ville aldrig have ønsket, at hendes familie og venner skulle gennemleve dette. Vi er sikre på, at der er tale om en ulykke.

LÆS OGSÅ: HVorfor tog min søn sit liv?

Elskede livet

Colleen fortalte videre, at Frankie tidligere havde forsøgt at skræmme familien ved at true med at stikke af

– Det her skete om onsdagen. Og vi skulle til Egypten på ferie i to uger om søndagen. Hun havde allerede pakket sine kufferter og glædede sig meget, lød det fra den sønderknuste mor.

Også Frankies danselærer er sikker på, at selvmordet helt bestemt var en ulykke. Kort efter skolepigens død udtalte hun til de lokale medier, at Frankie var en ”ubekymret pige”.

– Hun elskede simpelthen livet.

Sponsoreret indhold