Skæbner

Søs Egelind fik en hilsen fra sin afdøde mor

11. november 2015 af Joan Andersen. Foto: Birger Storm
Søs Egelind, skuespiller og komiker, har kun været til clairvoyant én gang. Seancen var planlagt til at vare 45 minutter, men hun endte med at sidde hos Anne-Marie Østersø i fire timer. Den oplevelse glemmer hun aldrig. Læs alt om hendes oplevelse her.

Jeg har kun siddet over for Anne-Marie til en clairvoyance én gang – men sikke en. Jeg havde fået timen foræret af en ven, der kendte Anne-Marie godt, og jeg så frem til mødet med spænding.

Selv kendte jeg hende ikke, men jeg kan huske, at jeg mødte op på hendes lille kontor på Amager, hvor hun tog imod mig med åbne arme. Jeg kunne bare mærke, at hun var et kærligt og positivt menneske, og hun lignede på ingen måde det billede, man måske har af en spåkone – sådan en tynd dame, der ryger cerutter. Anne-Marie var en kernesund dansk pige, der var helt ligetil. Der var ikke noget mystisk ved hende. Det eneste, der var lidt spirituelt i lokalet, var et lille bakkebord med nogle stearinlys og en engel.

Læs også: Dennis Knudsen hos Østersø: Hun fortæller mig, hvornår depressionen slutter

Englen væltede med et brag

Jeg kom til Anne-Marie en sommer, hvor min mor var død i foråret. Som noget af det første sagde Anne-Marie: ”Din mor er jo gået bort, og nu er hun en engel”.

I det øjeblik lød der et brag. Da jeg drejede hovedet, kunne jeg se, at englen på bakkebordet var væltet. Jeg må indrømme, at jeg blev temmelig chokeret. Anne-Marie sad bare med sit yndige smil, som var det helt naturligt. Hun var så dejlig umystisk.

Anne-Marie kunne se, at min mor havde en stor plads i mit liv, og at hun var min rollemodel. Derfor opfordrede hun mig til at finde et særligt sted i mit hjem, som jeg kunne bruge som en slags alter. Her skulle jeg tænde et lys eller stille en blomst og mindes min mor. Hun sagde også, at min mor ville kommunikere med mig gennem en fugl. Det sagde mig absolut intet, for min mor havde ikke gået specielt meget op i fugle – højst en lørdagskylling. Men da jeg kom hjem fra Anne-Marie den dag, gik jeg direkte ud i haven og plukkede en geogine. Den satte jeg i en vase på min svenske brændeovn, som stod mellem to døre. I samme øjeblik fløj en svale ind i huset. Helt uden at flakse fløj den elegant rundt om mig to gange, inden den forsvandt igen. Jeg blev fuldstændig varm og lykkelig indeni. Jeg følte virkelig, at det var en hilsen fra min mor, og at Anne-Marie havde været den hjælpende faktor.

Læs også: Kevin gav tre andre livet

Terapi for sjælen

Mit møde med hende har i det hele taget været terapeutisk, og jeg har lige siden tænkt over de ting, hun sagde. Inden havde jeg regnet med, at jeg skulle være hos hende i omkring 45 minutter. Men det endte med, at jeg var der i fire timer.

Da vi havde lagt tarotkortene den dag, fik hun virkelig hul igennem og kunne sige en masse. Jeg husker det som en voldsom talestrøm, hvor jeg ikke selv sagde ret meget. For mig var det lidt som at se en film om mit eget liv. Hun kunne fortælle om ting, der var sket, og ting, der ville ske. Hun kunne også se sider, som jeg indeholder, og som jeg kunne gøre mere brug af. Det var så rigtigt, og bagefter følte jeg, at jeg havde fået en slags kærlighedsbad.

Normalt beskæftiger Anne-Marie sig ikke så meget med døden, men hun sagde alligevel, at jeg ikke kom til at dø af kræft, som jeg jo har været ramt af. Det gjorde mig glad – selv om jeg selvfølgelig stadig passer mine kontroller.

Efter clairvoyancen har jeg haft den store at glæde at møde hende privat. Anne-Marie er ikke bare klarsynet, hun er også utrolig sjov og udadvendt. Hun kan tale med alle, og så lever hun et helt almindeligt liv. Hun har bare den der særlige evne.

Læs også: Moderfølelsen kom ikke automatisk: Jeg elskede ikke min søn

Anne-Marie Østersø har valgt at fortælle hele sin fascinerende historie i bogen Clairvoyanten, som netop er udkommet. Gennem tiden har hun spået mere end 20.000 mennesker, og flere kendte er kommet til hende og for at få råd og vejledning.

Anne-Marie Østersø fik syn om myrdet pige

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold