Skæbner

Søstre genforenet ved et tilfælde, da de startede i samme klasse

28. januar 2016 Louise Soegaard
33 år efter de begge blev bortadopteret til hver sin familie, ville skæbnen, at de meldte sig til samme forfatterkursus på Colombia Universitet i New York. Første dag i klassen opdagede de to, at de var søstre, og siden har de begge fået masser af stof til en roman.

Læs også: Teenagesøstre arver 136 millioner. Men med arven følger en masse regler

Både Lissie Valverde og Katy Olsen vidste, at de havde en søster. De blev begge bortadopterede, da deres mor mistede forældremyndigheden over dem og de voksede op i to forskellige familier i hver sin ende af USA. 35-årige Lissi voksede op i New Jersey og 34-årige Katy voksede op i Florida. Ved et helt utroligt tilfælde søgte de begge til New York og meldte sig på den samme forfatteruddannelse.

Læs også: Bente fandt sin mor. ”Endelig er du her”

Således mødtes de to i et klasselokale efter 33 år fra hinanden. På første skoledag blev alle eleverne i klassen bedt om at præsentere sig selv. Lissie afslørede, at hun var adopteret og det fik Katy til at udspørge hende om hendes baggrund. Lissie gik ud fra, at de mange spørgsmål måtte skyldes, at Katy måske kendte hendes lillesøster. Til det spørgsmål svarede Katy:

-Nej! Jeg kender ikke din lillesøster. Jeg tror, at jeg er din lillesøster.

Siden har de to haft masser af tid til at lære hinanden at kende. De ser hinanden hver dag på Colombia universitet.

Se de to søstre fortælle om deres møde i videoen ovenover.

Sponsoreret indhold