Skæbner

Spået inden sin død

15. oktober 2014 af Karin Heurlin, POLFOTO
Den smukke model har længe sagt, at der ville ske hende noget, inden hun fyldte 30. Hun er også blevet spået det samme. Nu er hun død 29 år gammel.

I går aftes klokken 22.50 lokal tid slukkede lægerne respiratoren for den 29årige Anna-Maria Moström. I samme øjeblik åndende den smukke model ud.

Det er en uge siden Anna-Marias sociale og festlige liv sluttede brat på en gade i New York, de hun blev ramt af en bus, mens hun cyklede hjem. Imellem tiden har hun været igennem to operationer, mens hendes familie og hendes kæmpe vennekreds håbede på et mirakel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Hjemsøgt efter fars selvmord

Nu redder hun seks liv

Men lægerne pakkede aldrig tingene ind. Der var intet at håbe på. Den tidligere deltager i "Top Model" var hjernedød, og i går valgte familien at lade lægerne stoppe respiratoren. De valgte samtidig, at Anna-Marias unge, stærke krop måtte bruges til organdonation. Udsigten til at redde andre liv, giver familien et lille lys i midt i det kæmpe mørke af sorg.

Som hendes far i går skrev i en sms til avisen Expressen: "Hun redder op til seks liv."

Vidste hun ikke ville blive gammel

Familien taler også om, at deres kønne og gavmilde datter altid har levet fuldt ud. Som om hver dag var den sidste. Hun havde nemlig en klar fornemmelse af, at hun ikke ville blive gammel.

- Hun vidste, at der ville ske noget, inden hun blev 30 år. Hun har været hos mennesker, som kunne spå, og som har sagt det samme, fortæller hendes far til Expressen.

LÆS OGSÅ: Østersøe fik ret

Sponsoreret indhold