Skæbner

Supermodel på 9 år

29. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto:Instagram
Kristina er bare 9 år, men allerede noget af en supermodel. Hun har mere 300.000 følgere på Instagram og masser af likes på Facebook. Men, siger kritikerne, af alle de forkerte grunde.

Kristina Pimenova har været fotomodel, siden hun var tre år. Hun har været model for flere kendte mærker, blandt andet Armani, Dolce og Gabbana og til blade som Vogue. Alt sammen godt gået, men Kristian er kun 9 år, og nu er der ifølge Mirror.com kritik af, at hun optræder mere som en voksen end som et barn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Hvor er de søde de kære små

Hendes mor, der styrer Kristinas karriere og indholdet på de sociale medier, har tilladt billeder af sin datter i hot pants og korte kjoler. Ikke at der er noget galt i det i sig selv, men det har fået lumre kommentarer frem på nettet.

Mor er selv model

Ifølge Mirror.com er der mænd, der kommenterer hendes flotte, lange ben og kalder hende en babe.

Kristinas mor, Glikeriya Shirokova, er selv model, og da hun opdagede, at Kristina kunne lide at blive fotograferet, tænkte, jamen hvorfor ikke. Som der står på hendes Facebook: "Hun har nydt det fra starten og har det sjovt hvert eneste minut lige siden."

LÆS OGSÅ: Se de nyfødte tvillinger holde om hinanden

Reglerne på Kristinas sociale sider er at alt skal være børnevenligt, og at upassende billeder, videoer og kommentarer vil blive slettet.

Alligevel er der rejst kritik. Men synes du, det bare er en sød og smuk pige, der bruger sit talent for at være model, eller er det gået for langt?

Sponsoreret indhold