Skæbner

Sy Lee: Jeg fortryder reality-tv

12. april 2017 Nina Sommer
Foto: Morten Mejnecke
Med en barndom med grov mobning, drømte Sy Lee om et liv med positiv opmærksomhed og masser af glamour. Det førte ham til realityprogrammet ’Fristet’, men livet i blitzlyset var langt fra den verden, han havde forestillet sig.
Sy Lee fortryder reality-tv

Sy Lee: Jeg fortryder reality-tv

 

De hvide fartstriber forsvinder i samme monotone tempo bag bilen, mens den bevæger sig frem på motorvejen. Solen er ved at bryde igennem de tunge skyer på himlen og fortæller, at en ny dag er ved at starte. Hele natten har han rejst fra by til by for at udføre sit job som gæstebartender, der krævede et bred smil, så gæsterne kunne få et glimt af den løsslupne attitude, som de genkendte fra skærmen.

LÆS OGSÅ: Daniel udsat for mobning - det endte med selvmord

Men nattens humørbombe står i skærende kontrast til det tungsind, der midt på motorvejen fylder Sy Lee. Bilen begynder at skride til højre. Han kan ikke fokusere, og da han endelig kører ind til siden, kan han ikke holde det inde længere. Tårerne vælter ud af ham. Hjertet banker under blusen, og mens han lægger hovedet på rattet er tanken om at forsvinde fra jordens overflade stærkere end nogensinde. 

LÆS OGSÅ: Tv-lægen Charlotte Bøving: Tæv var min hverdag

Det måtte godt slutte

– Jeg følte mig så falsk. Jeg havde stået og ladet som om, at jeg havde haft det godt hele natten, men jeg havde det så skidt, og jeg tænkte bare på, hvordan jeg kunne ende mit liv. Jeg elsker min lille nevø overalt på jorden, og jeg tænkte, at hvis bare kunne sidde sammen med ham en enkelt gang mere, så kunne det godt slutte. Det var okay, for de mørke tanker kunne jeg ikke holde ud mere, fortæller 28-årige Sy Lee.

 

LÆS RESTEN AF DEN GRIBENDE HISTORIE OM SY LEE. DET ER I UDE OG HJEMME, DER UDKOMMER ONSDAG DEN 12. APRIL

 

Sponsoreret indhold