Skæbner

Tabte 17 kilo på 17 dage

8. oktober 2014 af Morten Nøhr Mortensen, Foto: Queensland Police Service
Det var et vaskeægte mirakel, der her forleden trådte ud fra de vældige regnskove i Qeensland i Australien. I 17 dage havde 30-årig Shannon Fraser været faret vild det tropiske vildnis. Næsten 17 kilo havde den stærkt afkræftede kvinde tabt sig, da hun endelig fik reddet sig selv.
Shannon Fraser er en heldig kvinde. Hun for vild i en dødsensfarlig regnskov. Men kom ud i live - 17 kilo lettere.
Shannon Fraser er en heldig kvinde. Hun for vild i en dødsensfarlig regnskov. Men kom ud i live - 17 kilo lettere.

De fleste var ved at opgive. 16 dage i de enorme regnskove i den australske delstat Qeensland er lang tid. I området er der fyldt med giftige slanger. Enorme krokodiller og farlige kløfter. Læg dertil en konstant fare for at blive ramt af infektioner og dehydrering i den ekstreme varme.

LÆS OGSÅ: 6-årige Sergio reddet af hjemløs

Shannon var en del af lokal venneflok, der var på ekskursion til et populær badested i junglen. Både hendes kæreste og bror Dylan Fraser var med, da det gik igennem det svært tilgængelige jungleområde.

Ikke mange spor

Til ABC News sagde han.
- Hun må have fulgt en forkert sti og på den måde gået vild. Jeg var virkelig bekymret og vidste ikke, hvad jeg skulle tro. Politiet havde ikke mange spor at gå efter, fortalte han.
Men så den 17 dag skete miraklet. Shannon Leah Freasher dukkede op i live. Hun var alvorligt solskoldet og dehydret, da hun kom ud af det fugtige og tætte skovområde nær The Golden Hole - netop det badested, som hun og hendes venner ville opsøge hele tre søndage tidligere

Græd sig selv i søvn

- Hun var så udmattet at hun knapt kunne gå. Hun var simpelhen på nippet til at give op. Men hun gjorde sig stærk og holdt ud, fortalte hendes bror.
Det kom herefter frem, at Shannon Fraser i 16 nætter havde grædt sig selv i søvn. Men tankerne om hendes tre børn fik hende hver morgen til igen at forsøge at nå i sikkerhed. I løbet af de 16 dage var hun så solskoldet, at hun lå i floden i tre dage for at nedkøle sin hud.
Da Shannon forsvandt var hun iklædt lange bukser og en skjorte. Tøjet var dog næsten fuldstændig revet af hende, da hun atter dukkede op fyldt med splinter i sine fødder.
Hun er nu bragt på det nærliggende Innisfail Hospital, hvor hendes tilstand bliver beskrevet som stabil.

VIDEO: Hvalpe reddet fra vanrøgt

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop


En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.

En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold