Skæbner

Tarottydningen øger din selvindsigt

16. september 2015 af Sofie Rosendahl - Foto: Copyright Javanne Tarot 2005
Tarotkort spejler din sjæl - og dermed dine inderste behov og ønsker
Tarot spejler dit sind

De fleste forbinder tarotkort med mystik, sigøjner-overtro og dystre fremtidsvarsler. Men i virkeligheden er tarotkort slet ikke noget at være bange for, og tarottydninger er noget vi alle sammen kan få gavn af. Hanne Jacobsen har arbejdet med tarottydning siden 1995 og forklarer her, hvordan tarotbilleder kan fortælle noget om hvem vi er, og hvilken retning vores liv er på vej i.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Tarottydning kan jo godt bruges til at forudse fremtiden til en vis grad, men det folk hovedsagligt får ud af tarottydningen er selvindsigt. Folk bruger en tarottydning på samme måde som de bruger en psykolog. De bruger det til at blive klogere på sig selv, deres handlemønstre og ønsker og behov, fortæller Hanne.

Nysgerrig på det alternative? Prøv en session hos én af vores dygtige clairvoyanter

Tarotkort åbner døren ind til vores sjæl
Ifølge Hanne er det de færreste af os som er i stand til at mærke ordentlig efter hvad der egentlig gør os lykkelige. Mange af os har en idé om at den rette mand, det rette job og det rette hus skaber vores lykke. Men mange af Hannes klienter er kvinder, som har hele pakken, og som alligevel mærker en mangel i deres liv, uden at de kan sætte fingeren på hvad det er. Men det kan deres underbevidsthed eller sjæl fortælle dem, og i den forbindelse er tarotkort et godt redskab, når vi har brug for at kommunikere med det ukendte i os selv:

- Tarotkort er symbolkort, og jeg tror symbolsprog taler til den ubevidste del af hjernen, så man kan bruge det som et redskab til at åbne op for folks underbevidsthed. Og underbevidstheden er en kanal ind til vores sjæl, indtil vores inderste ønsker og sunde behov, forklarer Hanne.

Tarotkort fungerer ikke som en spådomskugle
- Mange tror at tarotkort er okkulte spådomskort, som man bruger til at forudse fremtiden med. Sådan blev det også brugt engang, men det er ikke det primære formål med tarot mere. Jeg opfatter det som et psykologisk redskab, som fortæller klienten hvor hun står i livet nu, og hvad der vil være hensigtsmæssigt for hende. Man kan godt se ind i fremtiden og fortælle noget om hvad der vil ske, hvis man fortsætter i den retning man er i gang med. Men vi har jo gudskelov den fri vilje, og hvis vi vælger at gå i en anden retning, vil fremtiden jo ændre sig. Så derfor kan man ikke bruge tarotkortene som en endegyldige svar på fremtiden – kun som inspiration til at træffe vores egne valg, forklarer Hanne og fastslår:

- Altså er der ingen grund til at være bange for tarotkort, for selvom du har en skæbne med ind i dit liv, kan du altså godt påvirke den.

Vidste du?
- at Hanne kan lave en tarottydning online?

Se også:

Vælg de rigtige kort til tarot

Lær at lægge tarot kort

Sådan tyder du dine tarotkort

Sponsoreret indhold