Skæbner

Thinnas svære beslutning: Jeg gav min søn fred

3. august 2015 Joan Andersen
En helt almindelig dag blev Thinnas 9-årige søn ramt af mystiske kramper. Læger lagde Kasper i koma, men hver gang de vækkede ham, vendte kramperne tilbage. Til sidst måtte Thinna træffe den sværeste beslutning af alle.

- Er du SÅ sød at give mig min arm! En læge er ved at tage blodprøver, da Kasper protesterer højlydt. Det er de sidste ord, den lille patient siger, inden han falder hen i en form for epileptiske kramper og umiddelbart efter overflyttes til en respirator på Hillerød Hospital.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et sommerhus nær Rågeleje sidder 48-årige Thinna Østergaard og ser på et billede af en smilende lyshåret dreng. Han hænger på køleskabet, på væggen, står på en hylde og på reolen ved siden af to stearinlys. En grå tøjelefant holder billedet ved selskab i soveværelset. Det er lidt over fire år siden, Thinnas søn døde, og selv om hun stadig kæmper med sorgen, er hun så småt ved at komme ovenpå igen.

– Jeg har lært at leve med Kaspers død og ser lidt lysere på fremtiden, men det enorme pres, jeg har været under i løbet af hans sygdom, har ophobet sig som stress i kroppen, så der er lang vej endnu, fortæller Thinna.

Vi spoler tiden tilbage til 2010…

Læs også: Vågnede med mystiske blå mærker. Årsagen var skræmmende

Læs hele historien i ugens Ude og Hjemme som er på gaden onsdag den 5. august 2015.

Her kan du læse om Thinna og lægernes svære kamp for at finde ud af, hvad Kasper fejlede og om de svære syv måneder, hvor Kasper lå i koma, inden Thinna gjorde som lægerne anbefalede og lod Kasper få fred.

Sponsoreret indhold