Skæbner

Tilgiver sin afdøde far

15. februar 2013 af Marianne Knudsen Foto: Gregers Overvad
For knap tre år siden mistede Trine pludseligt sin far. Hun har siden bebrejdet ham for at forlade hende alt, alt for tidligt, men via Ude og Hjemmes clairvoyant Pia Neves de Brito får hun talt med sin far – og tilgiver ham.

Hvorfor forlod du os, når vi elskede dig så højt?

Trine har stillet det spørgsmål hundredvis af gange, men hun har aldrig fået et svar.

- Din far er meget skamfuld over, at han måtte forlade jer og siger undskyld, får hun at vide af clairvoyant Pia Neves de Brito.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Clairvoyant opklarer Lissis søns mystiske død

- Det er bare ikke nok, kan du sige til ham, svarer Trine hårdt, men så kan hun alligevel ikke holde tårerne tilbage.

Bebrejder ham

- Jeg savner ham jo bare så meget, undskylder hun, mens hun tørrer dem bort.

17-årige Trine Brødkjær-Dølby fra Sorø mistede sin far for snart tre år siden, og sorgen har fulgt den unge pige tæt siden.

- Jeg bebrejder ham, fordi han ikke ville gå til lægen, selv om vi alle sammen kunne se, at han ikke havde det godt, fortæller Trine.

Via Ude og Hjemmes clairvoyant Pia Neves de Brito håber hun at få en forklaring fra sin far, der pludselig en morgen faldt om på sit soveværelsesgulv og aldrig vågende op igen.

Imens sov Trine og hendes tvillingebror længe på deres værelser. Sommerferien 2010 var i gang, og ferien hos deres elskede far kun lige begyndt.

LÆS OGSÅ: Clairvoyant hjælpe Sisse i kontakt med sin afdøde mor

- Vi havde en masse planer for ferien, husker Trine.

Måske mavekræft

I stedet måtte hun sammen med sine to brødre og sin mor begrave faderen og sætte hans hus i stand, så det kunne blive solgt.

- Din far er meget ærgerlig over, at han døde. Det var ikke noget, han ønskede. Men han er godt nok ikke meget for at tale om, hvorfor han døde, tøver Pia og fortsætter:

- Han mener i hvert fald ikke selv, at han var syg. Men det var han, slår Pia fast og forklarer, at hun har voldsomme mavesmerter.

- Han har haft noget mavekatar - måske mavekræft, siger hun.

Utrolig stædig

Trine og hendes brødre bad ham flere gange gå til lægen, fordi han hostede og havde ondt i maven. Dagen før han døde, fik han endelig ringet og bestilt en tid hos lægen. Men da var det for sent.

- Han skulle have været til lægen flere måneder før, hvis han skulle have været i live i dag, siger Pia og beskriver Trines far som "utrolig stædig".

LÆS OGSÅ: Lonny mistede begge forældre i tragedie

Følger sine børn

- Jeg er så ked af, at han går glip af så mange ting. Han var ikke med til min konfirmation, eller da jeg begyndte på Sorø Akademi sidste år. Og han kommer heller ikke til at følge mig op ad kirkegulvet, når jeg skal giftes, konstaterer Trine trist.

Men Pia fortæller hende, at Trines far følger sine børn hver eneste dag, og han var også med, da hun blev konfirmeret.

Sko sad fast

- Lige inden du gik ind i kirken, sad din sko et kort øjeblik fast i kjolestoffet. Det var en hilsen fra din far, forklarer Pia.

Trine finder trøst ved at vide, at hendes far kigger med, og hun fortæller ham, at hun elsker ham. Det samme gør Kenneth, for de store ord nåede han aldrig at sige højt.

LÆS OGSÅ: Rørende budskab fra afdød far

De to søskende sidder tæt sammen, da Pia slipper deres far igen - lettede og glade for at have været i kontakt med ham.

Sponsoreret indhold