Skæbner

Tina fra Cougarjagt på tv: Min kæreste smed mig ud fra 2. sal

25. februar 2020 Af Maibrit Jürs. Foto: Thomas Laursen
Et vildt liv med mange kampe har sat sit aftryk i Tina Broby Hansen. Men når hun har besøg af en ung mand, kan hun glemme alt det, der ikke er værd at huske på.

Pling pling, lyder det fra Tinas iPhone. Den er altid inden for rækkevidde, og den er sjældent stille mange minutter ad gangen. Tina Broby Hansen, der er kendt fra DR3-programmet Cougarjagt, får frække tilbud fra hundredvis af unge mænd, der finder hende på datingsiden scor.dk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- I starten var det vildt spændende, at der var så mange, der skrev til mig. Men det tager da lidt overhånd ind i mellem, og nogle gange bliver det for meget at holde styr på dem alle sammen, siger hun og samler telefonen op fra sofabordet.

Det er Brian, der skriver: ”Du ser sød ud”.

- Det er sådan en standardreplik. Det er der mange, der starter med at skrive, siger Tina og lægger telefonen tilbage. Brian må vente.

Læs også: Forsker: Sex mellem to mennesker bliver usædvanligt

Over 300 håbefulde unge mænd

I indbakken på Tinas scor.dk-profil ligger over 300 ulæste beskeder fra håbefulde unge mænd, der har kontaktet hendes profil ”Seekingboys”. Hun kan ikke nå at svare på dem alle, men hun ved, hvad de handler om, og langt de fleste bliver afvist. Når hun får tid.

- Jeg er jo ikke interesseret i alle og enhver, så de fleste afviser jeg på en pæn måde.

En vild fortid

Tina er ikke kun en vild cougar. Hun er også en helt almindelig kvinde, der lever et stille liv med nymfeparakitterne Keld og Hilda, og med de andre beboere i opgangen på Frederiksberg, hvor man hjælper hinanden og ellers passer sit.

Men Tinas liv har været vildt og til tider også voldsomt. Et stort ar i panden fortæller om dengang, en 16 år yngre kæreste smed hende ud fra altanen på anden sal.

Læs også: Solgte sin krop som 15-årig: Jeg ville skade mig selv

Dobbeltmord

- Jeg elskede ham virkelig, men en dag så jeg på tv, at han var efterlyst i en sag om et dobbeltmord. Da jeg kiggede i hans ting, fandt jeg et oversavet jagtgevær og meldte ham til politiet. Det var derfor, han smed mig ud fra altanen, siger hun.

Et liv med mange kampe har givet hende ptsd. En barndom med misbrug og vold i familien, en vild ungdom med druk og stoffer og mange dårlige oplevelser. Mest med mænd. I dag får Tina førtidspension, for ptsd’en og den hjerneskade, hun fik efter faldet fra anden sal, gør hende glemsom og hun har svært ved at koncentrere sig i længere tid ad gangen.

Et frikvarter

Tina kan godt lide at være i sit eget selskab, og derfor gider hun ikke at have en kæreste. Men indimellem er det rart med lidt selskab, og så inviterer hun en ung mand hjem.

- For mig er det et frikvarter, hvor jeg ikke behøver at tænke på alt det negative i mit liv men bare kan have det sjovt. Nogle går til banko, men det er da meget sjovere at have sex.

- Nogle gange har jeg lyst til et knald en lørdag aften kl 23. Så finder jeg en, der ser sød ud, som kan komme over med det samme, fortæller hun.

Læs også: Sådan finder du tid til at være en god kæreste

Ser fyren an

Et møde starter typisk med et glas vin eller en drink. På den måde kan Tina se fyren lidt an, inden hun tager skridtet videre.

- Hvis jeg kan lide ham, så går vi ind og knalder.

Ingen morgenkaffe og snak, tak

I soveværelset fylder sengen det meste. Men det er ikke fordi, der skal være plads til overnattende gæster. Tina foretrækker nemlig, at fyrene damper af, når de har gjort, hvad de kom for.

- Jeg gider ikke dem, der bliver hængende og vil snakke. Jeg kan også godt lide at sove længe, og så skal jeg jo ikke have sådan en fyr til at vække mig. Bagefter smider jeg dem som regel ud igen. Jeg gider ikke at skulle sidde og drikke morgenkaffe med dem.

Læs også: Sheila er 85 år og sexarbejder

Med på mor-fantasi

- Mange kvinder på min alder bliver usikre på, om de er flotte nok eller slanke nok, men sandheden er, at mænd vil gerne knalde alle kvinder, siger Tina.

Den 47-årige livsnyder mener, at idéen om at være sammen med en, der repræsenterer deres mor, er mange mænds vildeste fantasi.

- Den eneste kvinde, en mand ikke kan knalde, er hans mor. Altså, det er jo ikke fordi, de helt konkret har lyst til at knalde deres mor, men de drømmer om den tryghed, det er at trænge ind i en mor, forklarer hun.

Vil gerne have magt

Hun oplever ind i mellem at de unge mænd, hun inviterer hjem, gerne vil kalde hende mor, og hun er frisk på at opfylde deres ønsker.

- Jeg kan både please og dominere, og jeg kan godt lide at have magt. En gang havde jeg besøg af en ung mand på 21, som fik besked på at smide alt tøjet, inden han måtte komme ind. Det var da fedt at se ham stå helt stiv af lyst og vente på, at jeg lod ham komme ind.

Læs også: Din stemme afslører, om du er forelsket

Lidl har det hele

Tina kan godt lide at handle i Lidl, der ligger få hundrede meter fra hendes hjem. Her har de alt, fra god vanillete til hendes yndlingsvin, og en dag fik hun lidt mere med hjem, end der stod på indkøbssedlen.

- De havde udsolgt af den vin, jeg plejede at købe, så jeg spurgte en af de ansatte, om han kunne anbefale en anden. Han var 22 og havde rødt hår og et flot skæg. Han virkede sød, så jeg spurgte, om han ville med hjem og smage vinen. Jeg gad jo ikke at gå hele vejen tilbage, hvis den nu var dårlig, griner Tina.

Den unge mand gik med hjem, og her viste det sig, at han kendte Tinas datter, der var jævnaldrende.

- Men de havde aldrig været kærester, så vi gik ind og knaldede.

Bind for øjnene

- Det er meget nemmere at udleve frække fantasier med en fyr, man ikke kender og ikke skal se igen, fortæller Tina.

Hun har for eksempel prøvet at invitere en fremmed fyr hjem, som fik besked på, at han bare skulle gå ind i lejligheden og finde hende i soveværelset.

- Så lå jeg der helt nøgen og med bind for øjnene. Det var smadderfrækt, fortæller hun.

Læs også: Sex- og samlivsbrevkassen: Mindre, men god sex

Peter fra L´easy

En anden gang vågnede hun efter en vild bytur ved, at en chauffør fra L´easy ringede på døren. Om han hed Peter, husker hun ikke, men han fik i hvert fald en varm velkomst.

- Jeg havde helt glemt, at de skulle komme med en ny vaskemaskine, men nu havde han jo vækket mig, så kunne jeg jo lige så godt tage ham med i soveværelset en tur, inden han kørte videre på ruten, griner Tina.

Men man skal passe på med at udleve alle fantasier, advarer hun.

- Der skal jo også være noget at tænke på, når man ligger og får helt almindelig oralsex.

Aldrig bange

Man kunne jo godt tænke, at det var risikofyldt sådan at invitere fremmede mænd ind i sit hjem. Men Tina har aldrig været bange for, at der skulle ske hende noget. Hun har tidligere arbejdet som Natteravn, så hun har optrænet en god fornemmelse for andre mennesker og deres intentioner.

- Der har været en enkelt, som jeg afviste på trappen, fordi jeg fornemmede, at han ikke ville respektere et nej. Jeg er menneskekender, og allerede når jeg skriver med fyrene, kan jeg mærke, om de er okay.

Læs også: Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg vil domineres

Klar til selvforsvar

Skulle intuitionen alligevel svigte, er Tina forberedt på at forsvare sig selv.

- Jeg har både en peberspray og flere steder har jeg hammere gemt i lejligheden. Jeg kan sagtens forsvare mig selv.

Tro på dig selv

Ifølge Tina er der ingen grund til at tro, at man ikke kan score, når man er en kvinde over 40.

- Der er en for enhver smag. Og selv om du er nok så grim og har hængepatter, så er der en fyr for dig.

Læs også: Flittige hanfisk bliver belønnet af damerne

Masser af fisk i søen

Hun mener, at kvinder i dag er alt for selvkritiske.

- Især dem med lidt for meget på sidebenene. Men det er der ingen grund til, for mange mænd kan godt lide, at der er lidt at tage fat i.

- Man skal ikke være så bange for at blive afvist. Hvis man får et nej, er det jo bare fordi, man ikke lige er hans type. Men der er masser af fisk i søen.

- Hvis du ser en lækker fyr, så spørg ham. Det gør jo ikke ondt at få et nej, man skal bare spørge igen.

Læs også: Han er 52 år, hun er 24: Vi er ligeglade med fordomme

Sponsoreret indhold