Skæbner

Tinas tragedie: De tog hendes børn

16. februar 2016 Morten Nøhr Mortensen
Facebook
For 41-årige Tina var situationen håbløs. Myndighederne havde fjernet hendes fire børn, og hun kun ikke klare ensomheden i sit store tomme hus. Nogle dage senere skrev hun en gruopvækkende besked på facebook.
Tina Rayson var en omsorgsfuld mor til fire, her med sin yngste. Men så mødte hun den forkerte mand, som hun brød med for sent. 
Tina Rayson var en omsorgsfuld mor til fire, her med sin yngste. Men så mødte hun den forkerte mand, som hun brød med for sent.

41-årige Tina Rayson følte, hun havde ramt bunden. Efter et kærlighedsforhold til en misbruger havde myndighederne i hendes hjemby, Blackburn i det nordvestlige England, besluttet at fjerne det allerkæreste i hendes liv. Hendes fire børn. I det engelske dagblad The Mirror er den hårdt prøvede mors tanker gengivet. Tina Rayson besluttede nemlig at dele sin smerte på Facebook, inden hun fuldbyrdede et selvmord.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- God nat alle sammen. Jeg har fået nok. Jeg elsker mine børn uendeligt, men jeg er en fiasko, skrev hun blandt andet.

LÆS OGSÅ: Tak for livet kære datter

Tina Rayson blev fundet under en bro efter et ti meter dybt fald, der dog ikke dræbte hende. Desværre var den fortvivlede mor, så slemt tilredt, at hun døde tre dage senere på et nærliggende hospital. Hun efterlod sig børnene Ebony (20), Atlanta (16), Kai (13) og lille Rylee på kun tre år.

Ifølge The Mirror er det nu blevet den ældste datters opgave at passe sine yngre søskende Kai og Atlanta, mens den tre-årige lillebror bliver passet hos sin far.

De facebook-beskeder, som Tina postede i dagene op til selvmordet, viser med klarhed, hvor svært hun havde det.

Ville have børn tilbage

- Ville nogen tage sig af det, hvis jeg døde? Ja, mine børn. Det er bare hårdt, når jeg har mistet alt. Jeg har intet liv. Det eneste jeg ønsker, er at få mine børn tilbage, skrev Tina og tilføjede.

- Træt af at sidde som en zombie i dette store, tomme hus. Jeg vil have mit liv tilbage. Jeg er en fiasko. Den værste mor nogensinde, skrev Tina, inden hun rettede opmærksomheden mod det forhold, der fik myndighederne til at skride ind.

LÆS OGSÅ: Skamfuldt af få hjælp

- Jeg ødelagde mit liv på grund af en mand. Jeg hader mit liv!!! Jeg havde en lykkelig familie. Træt af at græde. Træt af denne smerte, stod der.

Tina Rayson er blevet beskrevet af hendes venner, som en kvinde, hvor familie var kernen i hendes liv. En meget omsorgsfuld og kærlig mor, der ofrede alt for sine børn. Det hele faldt dog stille fra hinanden, da hun i marts sidste år faldt for en mand med massive misbrugs-problemer.

Forlod kæresten

Hendes veninde, Deborah Craigh fortæller, at Tina Rayson i det halve år op til dødsfaldet var en fortabt sjæl, fordi hendes børn var fjernet.

- Hun afbrød forholdet til sin kæreste. Ingen tvivl om, at hans misbrug førte til de problemer, der endte med, at børnene blev fjernet, fortæller hun.

Tilsyneladende blev Tina Rayson, der midt i sin smertefulde ensomhed, ramt af en svær depression.

Sponsoreret indhold