Skæbner

Trillinge-mor har narkolepsi

18. januar 2016 Carsten Holst
AOP
Anne-Cecilie lider af narkolepsi, en sygdom, der betyder, at hun er permanent søvnig, uanset hvor meget søvn hun får. Og lettere blev det ikke for den 35-årige kvinde, da hun i sommer blev mor til trillinger, så nu har hun fire børn at passe.

Hvis du synes, at Anne-Cecilie ser noget træt ud, mens hun sidder på fødestuen med favnen fuld af sine nyfødte trillinger, har du fuldstændig ret. Den 35-årige norske kvinde er så hamrende udkørt, at hun næsten ikke er i stand til at nyde den dejlige fornemmelse det er at være blevet tredobbelt mor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Mor efterlader trillinger på hospitalet

Anne-Cecilie lider nemlig at narkolepsi. Det betyder, at hun pludselig får en uimodståelig trang til at sove kortvarigt på de mest uhensigtsmæssige tidspunkter. Men det største problem ved sygdommen er, at hun stort set er ude af stand til at sove på andre tidspunkter. Hun er lysvågen det meste af døgnet og derfor træt som et helt alderdomshjem.

- De første mere end to måneder efter, at jeg fik trillinger, var ganske enkelt et mareridt. Det skulle have været en lykkelig tid, men det blev det ikke. I stedet for at nyde rollen som nybagt mor, blev det i stedet til mere end 60 dage stort set uden søvn.

LÆS OGSÅ: Natalie mistede sin datter: Husk hende, når I får nok af jeres børn

LÆS HVORDAN ANNE-CECILIE HAR TACKLET SIN SYGDOM OG BØRN I UDE OG HJEMME, DER UDKOMMER DEN 20. JANUAR 2016

Sponsoreret indhold